Tips tienerfeestje

Tips voor je tienerfeest

Ben je binnenkort jarig en wil je een leuk tienerfeest geven? Met deze tips vier jij een super leuke verjaardag!

Begin op tijd

Begin op tijd met plannen en voorbereiden van je verjaardagsfeest. Dan kunnen je vrienden die dag vrij plannen en als je ergens naartoe wilt gaan is daar ook plek. 

N

Voorbereiding

N

Snacks en drinken

N

Planning

Wat ga je doen?

Vraag aan je ouder(s) hoeveel geld je mag besteden. Houdt hierbij ook rekening met eten en drinken. 

Weet je al precies wat je wilt doen, maar past het niet binnen het budget? Kijk of er een andere goedkopere locatie in de buurt is. Let ook op de tijd die je krijgt. Bijvoorbeeld een potje indoor lasergamen is vaak net zo duur als een heel uur outdoor lasergamen. Ook zijn er locaties waar je korting krijgt als jongere of als student, bijvoorbeeld bij ZapTeam.

Vaak kan je dezelfde activiteiten ook zelf thuis organiseren, dat kost vaak meer voorbereidingstijd, maar scheelt een hoop geld. Ook kan je je feest samen met een vriend of vriendin geven, zodat je samen de kosten deelt.

Op deze site en in onze blog staan ideeën voor betaalbare tienerfeestjes thuis.

 

Nodig vrienden uit

Bepaal hoeveel vrienden en vriendinnen je wilt uitnodigen. Ga je ergens heen dan is er vaak een maximum aantal deelnemers. Ook moet je dan rekening houden met vervoer. Kan je er naartoe fietsen of moet je een extra auto met chauffeur regelen?

Check voordat je de definitieve afspraak maakt eerst wanneer iedereen kan en als je je feestje huurt of als je ergens heen wilt of er die dag plek is.

Organiseer je feestje

Regel de huur of de locatie. Of organiseer je feestje thuis helemaal zelf. Stel jezelf vragen: Wat ga je doen? Wat heb je daarvoor nodig? Hoeveel tijd hebben jullie nodig? 

Boodschappen

Ga boodschappen doen. Vraag eventueel hulp om de hoeveelheden te bepalen. Als je veel te veel koopt, gaat veel budget naar eten wat je niet gebruikt. Ook jammer.

Informeer of iemand allergieën of dieetwensen heeft. Zo ja, vraag deze vriend(in) mee te gaan met boodschappen doen.

Succes en heel veel plezier!

Lasergame huren

Huur je lasergames en ga onbeperkt lasergamen op jouw eigen locatie! Voor 50 euro huur je 12 grote Assault striker geweren bij Cool kinderfeestje. Wil je liever met professionele guns op in onze 3000 m2 grote outdoor arena spelen? dat kan ook! Kijk op Zapteam.nl

Smokkelspel

Smokkel echte voorwerpen uit de VOC tijd van de ene naar de andere smokkelpost, maar pas op voor de douane! In de smokkelkist zit alles wat je nodig hebt voor een origineel smokkelspel in VOC stijl!

Thuisbios

Gezellig thuis op de bank een bioscoop ervaring hebben? Of vet gamen op een groot beeld? Onze thuisbioscoop is precies wat je zoekt! Je moet zelf alleen nog zorgen voor een film, een donkere ruimte, popcorn en frisdrank!

=

Hier kan nog een vierde item

Als je dit niet gebruikt kan je het onzichtbaar zetten of weghalen.

Over ons

Wij zijn Evelijn en Vincent. Als je Cool Kinderfeestje belt krijg je een van ons aan de lijn! Meer over ons

0317 23 40 05

Dagelijks van 8:30 tot 20:00 

info@coolkinderfeestje.nl

We geven meestal binnen een paar uur antwoord!