Kabouterfeestje

Kabouter-Thema Kinderfeestje met Speurtocht

Een Magische Beleving

Timmie en Sanne Kabouter zijn hun huisje verloren… Tijdens dit betoverende kinderfeestje beleef je hun verhaal, ga je op een speurtocht met onderweg leuke en spannende kabouterspelletjes, en bouw je een nieuw huisje voor Timmie en Sanne. Je kunt zelfs een rode kaboutermuts dragen en geschminkt worden met sproeten en rode wangen, als je dat wilt.

De feestkist bevat een draaiboek voor het kinderfeestje, materiaal om een leuke kabouter-speurtocht uit te zetten, en diverse benodigdheden voor de kabouterspelletjes.

Deze complete themakist biedt alles voor een geslaagd feestje; zorg alleen nog voor wat te drinken en wat lekkers!

Als je de kabouter-themakist graag de avond voor het feestje wilt ophalen, is dat geen probleem. Geef het gewoon door bij je reservering.

Dit kabouter-kinderfeestje kan zowel binnen als buiten in het bos of het park worden gevierd!

Voor €25 huur je een feestje voor 6 deelnemers.

Meer dan 6 deelnemers? Voor €2 per extra deelnemer ontvang je extra spulletjes en bouwplaten.

Het kabouterfeestje is een origineel en magisch kinderfeestje met veel leuke kabouter-spelletjes en een kabouter-speurtocht, geschikt voor kinderen van 4, 5, 6 en 7 jaar oud.

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

Inhoud van het Kabouterfeestje

Handleiding kabouterfeestje (voor binnen en buiten)

Duidelijke speluitleg

Verhaaltje om voor te lezen

Schmink voor sproeten en rode wangen en een spiegeltje

6 Kaboutermutsjes

Bouwplan voor kabouterhuisje buiten

Bouwplaat kabouterhuisje binnen

6 kinderscharen, lijm, kleurpotloden

Markering voor de Kabouterspeurtocht

Kaboutervoetjes afdrukmaker

Leuke spulletjes voor de spellen (o.a. vergrootglazen, trollenmaskers, kaboutermeubels)

Oorkondes

Kan niet verstuurd worden

Assault Striker

Tip

Als je dit feestje buiten gaat vieren kan je in de dagen vooraf tijdens het wandelen een leuke plek uitzoeken. Voor kinderen tot 7 jaar oud hoeft de wandeling helemaal niet lang te zijn!
Wil je het kinderfeestje thuis vieren? Dat kan ook dan laat je de speurtocht weg en gebruik je de spelletjes voor binnen. Als je het kinderfeestje thuis viert, maken de kinderen met een bouwplaat een nieuw kabouterhuisje voor de kabouters Timmie en Sanne.

Voorbereiding kabouterfeestje buiten

Zoek kort vantevoren een mooie plek in het bos, park of in een mooi stukje natuur bij jou in de buurt. Op deze plek maak je kabouter voetsporen met de kaboutervoetafdrukmaker. Je kan kiezen of je het kinderfeestje op deze plek viert of dat je vanaf deze plek een korte speurtocht uitzet. Let op dat de speurtocht niet te lang is. Een halve kilometer is voor deze leeftijd lang genoeg met alle spelletjes er tussendoor.

Als je een speurtocht maakt, kan je ook langs de route kabouter voetafdrukken maken. De speurtocht zet je uit met markeringen uit de themakist: houten kabouterdeurtjes, waslijntjes e.d.

Bij Cool kinderfeestjes huur je allerlei leuke kinderfeestjes die goed betaalbaar zijn. Voor kinderen van 4, 5, 6 en 7 jaar hebben we ook een koekjesbakfeestje. Haal de themakist op in Wageningen en vier heel makkelijk een hele leuke kinderverjaardag!