Kabouterfeestje

Kabouter kinderfeestje met speurtocht

Timmie en Sanne Kabouter zijn hun huisje kwijt… Tijdens dit kinderfeestje hoor je hun verhaal, doe je een speurtocht met onderweg leuke en spannende kabouterspelletjes en bouw je een nieuw kabouterhuisje voor Timmie en Sanne. Je krijgt, als je dat leuk vindt, een rode kaboutermuts op en geschminkte sproeten en rode wangen.

In de feestkist zit een handleiding voor het kinderfeestje en spullen om op een hele leuke manier een kabouter speurtocht uit te zetten. En allerlei spullen voor de kabouterspelletjes.

Alles voor een geslaagd partijtje zit in de kist. Je hoeft alleen nog voor iets te drinken en wat lekkers te zorgen!

Wil je om het kinderfeestje voor te bereiden de themakist graag de avond vantevoren ophalen dan is dat geen probleem. Geef het even aan bij je reservering.

Dit kinderfeestje kan zowel binnen als buiten in het bos of het park gevierd worden!

Voor € 25,- huur je een kabouterfeestje voor 8 deelnemers.

Meer dan 8 deelnemers? Voor €2,- per extra deelnemer krijg je meer spulletjes mee.

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

Het kabouterfeestje is een origineel kinderfeestje met veel leuke spelletjes en een speurtocht voor kinderen van 4, 5, 6 en 7 jaar oud. 

Inhoud van het Kabouterfeestje

Handleiding kabouterfeestje (voor binnen en buiten)

Duidelijke speluitleg

Verhaaltje om voor te lezen

Schmink voor sproeten en rode wangen en een spiegeltje

8 Kaboutermutsjes

Bouwplan voor kabouterhuisje buiten

Bouwplaat kabouterhuisje binnen

8 kinderscharen, lijm, kleurpotloden

Markering voor de Kabouterspeurtocht

Kaboutervoetjes afdrukmaker

Leuke spulletjes voor de spellen (o.a. 8 vergrootglazen, trollenmaskers, kaboutermeubels)

Oorkondes

Kan niet verstuurd worden

Assault Striker

Tip

Als je dit feestje buiten gaat vieren kan je in de dagen vooraf tijdens het wandelen een leuke plek uitzoeken. Voor kinderen tot 7 jaar oud hoeft de wandeling helemaal niet lang te zijn!
Wil je het kinderfeestje thuis vieren? Dat kan ook dan laat je de speurtocht weg en gebruik je de spelletjes voor binnen.

Voorbereiding kabouterfeestje buiten

Zoek kort vantevoren een mooie plek in het bos, park of in een mooi stukje natuur bij jou in de buurt. Op deze plek maak je kabouter voetsporen met de kaboutervoetafdrukmaker. Je kan kiezen of je het kinderfeestje op deze plek viert of dat je vanaf deze plek een korte speurtocht uitzet. Let op dat de speurtocht niet te lang is. Een halve kilometer is voor deze leeftijd lang genoeg met alle spelletjes er tussendoor.

Als je een speurtocht maakt, kan je ook langs de route kabouter voetafdrukken maken. De speurtocht zet je uit met markeringen uit de themakist: houten kabouterdeurtjes, waslijntjes e.d.

Bij Cool kinderfeestjes huur je allerlei leuke kinderfeestjes die goed betaalbaar zijn. Voor kinderen van 4, 5, 6 en 7 jaar hebben we ook een koekjesbakfeestje. Haal de themakist op in Wageningen en vier heel makkelijk een hele leuke kinderverjaardag!