Lasergame kinderfeestje

Lasergame huren

Lasergamen is een super leuke activiteit voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen.

Je kan met de laserguns van Cool Kinderfeestje onbeperkt lasergamen op jouw eigen locatie. Lasergamen thuis is hartstikke leuk!

Al vanaf €40 kan je bij ons Lasergames huren. Huur een LaserStriker lasergameset met 12 laserpistolen en je kunt de hele dag onbeperkt lasergamen!

Ook kan je voor €50 een lasergameset van 12 grotere AssaultStriker laserguns huren. Deze guns zijn zo groot dat je ze met twee handen moet vasthouden. Ook moet je bij deze geweren je munitie herladen.

Een lasergame kinderfeestje is altijd een groot succes. Huur een lasergameset en vier je kinderfeestje thuis. Eerst taart eten en cadeautjes uitpakken in het bos en daarna heerlijk spelen.

Teamuitje

Een lasergameset huren is niet alleen erg leuk als kinderfeestje, klassenfeest of tienerfeestje. Diverse bedrijven waaronder PriceWaterhouseCoopers en de HKU hebben al met onze laserpistolen hun kantoren onveilig gemaakt en ook studentenverenigingen weten ons te vinden. Je bent nooit te oud om het lasergevecht met elkaar aan te gaan!

Geschikt voor binnen
Geschikt voor buiten
Bij regen niet buiten gebruiken
Kan niet bezorgd worden

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

Pro Lasergame met begeleiding

Wil je liever met begeleiding met onze professionele hypermoderne laserguns en lichtgewicht vesten spelen? Kijk op ZapTeam.nl

TIP! De All Stars Arena - nu te huur!

In samenwerking met All Stars Boxing Gym kunnen wij een superleuke binnenlocatie aanbieden in Wageningen, waar je jouw lasergame kinderfeestje kan vieren met wel 12 kinderen!

De kelder van de All Stars Boxing Gym is speciaal ingericht als spannende indoor lasergame arena! Met vier ruimtes waarin de kids heerlijk kunnen ravotten en lasergamen. Met spannende lampenmuziek en obstakels  om achter te schuilen wordt het lasergame kinderfeestje zeker een succes!

Inhoud van een Lasergame kist van Cool Kinderfeestje

12  laserguns in een stoere kist

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ideeën voor spannende lasergames

Extra batterijen en een schroevendraaier

Kan niet verstuurd worden

Uitbreidingen

Om jouw lasergame feestje nog leuker te maken kan je een set Intelligent Targeting Systems erbij huren! Stel ze in als bom, bewaker of dokter om je levens weer aan te vullen.

Meer guns nodig? Geen probleem, wij verhuren meer dan 200 lasergame guns. De Laser Strikers zijn combineerbaar met de grotere Assault Strikers.

 Je kan jouw lasergame arena spannender maken met camouflage netten, lichteffecten, een mooie soundbox of een rookmachine.
Kijk voor alle uitbreidingen bij Lasergame Accessoires
Assault Striker

Speelduur en batterijen

Al onze lasergamesets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de lasergamekist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee.

Lasergamen huren

Wij hebben drie soorten lasergames te huur

Lasergame met vest huren

Laserpistolen huren

Laserguns huren

Wat is lasergamen?

Lasergamen is een actief spel. Je schiet met infrarood op elkaars pistool. Het is dus 100% veilig voor de ogen. Door dekking te zoeken zorg je ervoor dat je niet geraakt wordt en met goed mikken raak je de ander. Je kunt allerlei spelvarianten spelen.

Spelsuggesties zitten in de lasergame kist en staan onder het kopje ‘AssaultStriker en LaserStriker’ op onze site. Lasergaming is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar, voor tieners, studenten en voor volwassenen. Iedereen doet fanatiek mee. Wij begeleiden ook outdoor lasergamen op jouw eigen locatie of op onze lasergame arena van bijna 3000 vierkante meter in Wolfheze. We gebruiken daarvoor moderne laserguns met terugslageffect.

Ook kan je als je dat wilt een lichtgewicht comfortabel vest aan dat niet vast zit aan je geweer. Zo kan je ook op je borst en rug geraakt worden. Voor meer info kijk op Zapteam.nl. Je kunt ons ook bellen of Whats appen op 0317 234005 Of mailen naar: info@ZapTeam.nl

Lasergamen duur? Niet bij Cool kinderfeestje!

Lasergame thuis: huur laserguns bij Cool kinderfeestje en je kunt onbeperkt lasergamen op jouw eigen locatie!
Je kan in het bos een mooie plek zoeken of een gymzaal, school of kantoor inrichten tot een geweldige lasergame arena.

Wij verhuren sets van 12 laserguns voor een lage prijs, zo kan je alle vrienden uitnodigen! Nog meer vrienden? Extra lasergame guns zijn voor 5 euro per stuk bij te bestellen.

Wij verhuren onze laserguns ook los.

Bij het afhalen krijg je uitgebreide uitleg hoe de lasergames werken en welke spellen leuk zijn om te spelen.

Wil je indoor lasergamen? Huur een gymzaal in de buurt of huur de All Stars Arena in Wageningen! Meestal mag je de spullen van de gymzaal gebruiken, daar kan je een hele mooi indoor arena van bouwen. Eventueel kan je camouflagenetten en een lichtset bij ons huren om het nog completer te maken. De All Stars Arena is helemaal ingericht inclusief mooie lampen en vette muziek.

Cool Kinderfeestje: betaalbare lasergame verhuur Wageningen, dichtbij Ede en Arnhem.