Lasergamefeestje

Lasergame huren

Voor volwassenen en kinderen is lasergamen een super leuke activiteit! Je kan met de laserguns van Cool Kinderfeestje uren lasertag spelen op jouw eigen locatie.

Al vanaf €40,- kan je bij ons Lasergames huren. Je kan een LaserStriker lasergame set huren met 12 laserpistolen waar je de hele dag gebruik van kan maken.

Ook kan je voor €50,- grotere AssaultStriker laserguns huren die je met twee handen moet vasthouden.

Teamuitje

Laserguns huren is niet alleen geschikt als cool kinderfeestje. Diverse bedrijven waaronder PriceWaterhouseCoopers en de HKU hebben al met onze laserpistolen hun kantoren onveilig gemaakt, maar ook studentenverenigingen weten ons te vinden. Je bent nooit te oud om het lasergevecht met elkaar aan te gaan!

Geschikt voor binnen
Geschikt voor buiten
Bij regen niet buiten gebruiken
Kan niet bezorgd worden

Lasergame met vest huren

Wil je meer? Check dan onze professionele, begeleide lasergame activiteiten met hypermoderne laserguns op ZapTeam.nl

Inhoud van een Lasergame kist van Cool Kinderfeestje

12  laserguns in een stoere kist

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ideeën voor spannende lasergames

Extra batterijen en een schroevendraaier

Kan niet verstuurd of bezorgd worden

Uitbreidingen

Om jouw lasergame feestje thuis nog leuker te maken kan je een set Intelligent Targeting Systems erbij huren! Stel ze in als bom, bewaker of dokter om je levens weer aan te vullen.
 Je kan jouw lasergame arena spannender maken met camouflage netten, lichteffecten, een mooie soundbox of een rookmachine.
Kijk voor alle uitbreidingen bij Lasergame Accessoires
Assault Striker

Speelduur en batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 tot 6 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 tot 6 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee. 

Lasergamen huren

Wij hebben drie soorten lasergames te huur

Lasergame met vest huren

Laserpistolen huren

Laserguns huren