Thuisbioscoop

Een bioscoop ervaring in je woonkamer

Gezellig thuis op de bank een bioscoop ervaring hebben? Of vet gamen op een groot beeld? Onze thuisbioscoop is precies wat je zoekt! Je moet zelf alleen nog zorgen voor een film, een donkere ruimte, popcorn en frisdrank!

Je krijgt een makkelijke gebruiksaanwijzing mee en instructies voor het aansluiten. Zo heb je in een handomdraai een bioscoop in jouw woonkamer staan. Een filmfeestje thuis is dus zo georganiseerd!

Onze thuisbioscoop bestaat uit een 1000 Lumen LED beamer en een draagbare speaker met supervet geluid. De thuisbios is makkelijk aan te sluiten zodat je binnen enkele minuten het echte bioscoop gevoel in je woonkamer hebt! Sluit je favoriete mediaspeler aan en genieten maar!  Afspelen kan vanaf USB, SD, DVD, Blu-Ray, laptop, tablet of telefoon. Je kan natuurlijk ook jouw favoriete game console aansluiten.

Een HDMI kabel en een mini-jack kabel voor het geluid zijn bijgeleverd. Speciale adapters voor lightning, thunderbolt, scart of vga zijn los bij te huren.

Beamer Upgrade

Voor €15,- extra kan je een krachtiger, 7000 lumen Full HD beamer erbij huren die ook in wat lichtere kamers een mooi beeld kan geven.

“Voor een kinderfeestje laserpistolen gehuurd en een thuis bioscoop. Bijzonder om een stelletje jongens van 11 jaar achter elkaar aan te zien jagen. Ik had verschillende dingen bedacht om te doen tijdens het kinderfeestje, maar het schieten op elkaar en de targets was toch het allerleukst. De jongens waren stuk voor stuk enthousiast. Ook het spelen in het (schemer)donker was geweldig.
En een super service gehad toen het niet lukte om de thuisbioscoop te installeren.

Joyce D

“We hebben een beamer gehuurd voor een bioscoopfeestje. De communicatie was goed en de beschrijving die erbij zat was duidelijk. Wij zijn zeker tevreden.

~Draad

Inhoud van de Thuisbioscoop

Handzame 1000 LUMEN LED beamer

JBL Charge 3 speaker systeem voor mooi bios geluid

Bekabeling

Handleiding

Kan niet verstuurd worden

Uitbreiding

Een goede donkere ruimte is noodzakelijk voor het mooiste beeld.

Beamer Upgrade

Voor €15,- extra kan je een krachtiger, 7000 lumen Full HD beamer erbij huren die ook in wat lichtere kamers een mooi beeld kan geven.

Korting

Je krijgt korting op de thuisbios als je de thuisbios huurt in combinatie met een van onze andere kinderfeestjes: De prijs is afhankelijk van welk ander feestje je huurt: vanaf €20,- per dag!

Start je huuraanvraag met een ander feestje en de thuisbioscoop wordt je automatisch aangeboden met korting.

Ophalen in Wageningen

Je haalt de kist op in Wageningen, daar rijdt je zo naartoe vanuit Arnhem, Ede of Veenendaal. Het reserveringssysteem geeft automatisch een ophaaltijd na half 10 ‘s ochtends. Komt het beter uit om hem eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Meestal is dat gewoon mogelijk.

 

Wij versturen onze thuisbioscoop helaas niet.  Op die manier kunnen we garanderen dat elke verhuur door kan gaan.

Zondag gratis!

Als je op zaterdag huurt, is de zondag gratis! Je mag de thuisbios dan op zondagavond of op maandagochtend terugbrengen. Selecteer bij je boeking de zaterdag en de zondag. De zondag-korting wordt automatisch verrekend.

Meerdagen korting

Wil je meerdere dagen huren, dan krijg je 50% korting op de tweede en volgende huurdag.

Voorbereidingen filmfeestje

Zoek een film uit die de kinderen leuk vinden. Zorg ook voor een reserve film. Bedenk hoe je aan de film komt en met welk apparaat je de film gaat afspelen. Laat even aan ons weten vanaf welk apparaat je gaat afspelen dan kunnen we de goede kabels meegeven. Verduister de kamer. Zorg dat iedereen lekker kan zitten en zorg voor een tafeltje o.i.d. op 2 of 3 meter van het projectievlak voor de beamer. Dan hoef je alleen nog de thuisbios bij ons op te halen en voor popcorn en lekker drinken te zorgen. Bij het ophalen krijg je informatie hoe je de thuisbioscoop aansluit.

Vier je graag je kinderfeestje thuis? Bij Cool kinderfeestje in Wageningen kan je verschillende leuke kinderfeestjes huren. Je kunt informatie vinden op de site, maar je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op 0317-234005.