Thuisbioscoop

Een bioscoop ervaring in je woonkamer

Gezellig thuis op de bank toch een bioscoop ervaring hebben? Of vet gamen op een groot beeld? Onze thuisbioscoop is precies wat je zoekt! Je moet zelf alleen nog zorgen voor een film, een donkere ruimte, popcorn en frisdrank!

Je krijgt een makkelijke gebruiksaanwijzing mee en instructies voor het aansluiten. Zo heb je in een handomdraai een bioscoop in jouw woonkamer staan.

Onze thuisbioscoop bestaat uit een 1000 Lumen LED beamer en een draagbare speaker met supervet geluid. De thuisbios is makkelijk aan te sluiten zodat je binnen enkele minuten het echte bioscoop gevoel in je woonkamer hebt! Sluit je favoriete mediaspeler aan en genieten maar!  Afspelen kan vanaf USB, SD, DVD, Blu-Ray, laptop, tablet of telefoon. Je kan natuurlijk ook jouw favoriete game console aansluiten.

Een HDMI kabel en een mini-jack kabel voor het geluid zijn bijgeleverd. Speciale adapters voor lightning, thunderbolt, scart of vga zijn los bij te huren.

Inhoud van de Thuisbioscoop

Handzame 1000 LUMEN LED beamer

JBL Charge 3 speaker systeem voor mooi bios geluid

Bekabeling

Kan niet verstuurd of bezorgd worden

Uitbreidingen

Een goede donkere ruimte is noodzakelijk voor het mooiste beeld

Je moet zelf voor een witte muur zorgen, of voor €10,- een projectiescherm erbij huren.

De beamer staat op een afstand van 2 tot 3 meter van het projectievlak, afhankelijk van de grootte van het projectievlak.

Als je de thuisbios huurt in combinatie met een van onze andere feestjes: De prijs is afhankelijk van welk ander feestje je huurt: vanaf €20,- per dag!

Start je huuraanvraag met een ander feestje en de thuisbioscoop wordt je automatisch aangeboden met korting.

Ophalen in Wageningen

Je haalt de kist op in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft automatisch een ophaaltijd na 10 uur ‘s ochtends. Komt het beter uit om ze eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Meestal is dat gewoon mogelijk.

 

Wij versturen onze thuisbioscoop helaas niet.  Op die manier kunnen we garanderen dat elke verhuur door kan gaan.

Zondag gratis!

Als je op zaterdag huurt, is de zondag zelfs gratis! Je mag de set dan op zondagavond of op maandagochtend terugbrengen. Selecteer bij je boeking de zaterdag en de zondag. De zondag-korting wordt automatisch verrekend. 

Meerdagen korting

Wil je meerdere dagen huren, dan krijg je 50% korting op de tweede en volgende huurdag, met uitzondering van vrijdag en zaterdag.
Wil je bijvoorbeeld dinsdag, woensdag, en donderdag huren, dan krijg je 50% korting op de woensdag en donderdag. Heel handig voor bijvoorbeeld een schoolkamp!