Over Ons

Wij zijn Evelijn en Vincent. We zijn in 2014 begonnen met Cool Kinderfeestje omdat onze eigen kinderen op hun feestje een keer wilden lasergamen. Wij konden alleen maar bedrijven vinden waar je voor heel veel geld maar heel kort kon lasergamen. “Dat kan ook anders!” dachten wij.

We begonnen met het verhuren van één kist laserpistolen, maar iedereen was zo enthousiast dat we inmiddels meer dan honderd geweren kunnen verhuren en een hele berg andere leuke kinderfeestjes!

Ons doel met Cool Kinderfeestje is om jullie een leuke dag te bezorgen. We hoeven daar niet rijk van te worden, een glimlach is ons veel meer waard! Daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk en doen we ons uiterste best om goed bereikbaar te zijn en mee te denken als er vragen of problemen zijn.

We werken vanuit ons woonhuis, bezoek is altijd op afspraak, want we zijn niet de hele dag thuis. Bel of mail daarom altijd even als je gehuurde spullen op een andere tijd wil ophalen, dan zorgen wij dat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Heb je vragen? Bel of mail ons, we geven altijd heel snel antwoord!
Tot snel,

Vincent en Evelijn
Cool Kinderfeestje

 

Adres

Hazekamp 35
6707HE, Wageningen

0317 23 40 05
info@coolkinderfeestje.nl

 

 

Adres zoals geregistreerd bij de KvK
Burgtstraat 1
6701DA Wageningen
Geen bezoekadres