AssaultStriker Lasergame set

Stoere, grote lasergame geweren voor Extra Beleving

De Assault Striker lasergeweren zijn imposante lasergame geweren die met twee handen vastgehouden kunnen worden voor optimale ervaring.

Ondanks hun formaat zijn ze licht van gewicht, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen vanaf ongeveer 8 jaar oud. Lasergamen is ook een geweldige keuze voor tienerfeestjes of studentenactiviteiten!

Voor €50,- huur je een kist met 12 laserguns waar je de hele dag gebruik van kan maken. Ideaal om een kinderfeestje thuis te vieren of te lasergamen op jouw locatie!

Hoe werken de laserguns? Spanning en Tactiek

Om te beginnen met schieten, activeer je het geweer met een vingerafdrukscan op de Assault Striker laserguns.

Deze geavanceerde laserguns vereisen het herladen van munitie tijdens het spel, wat bijdraagt aan de realistische ervaring.

Assault Strikers bieden vijf verschillende laserwapens, waarbij elk volgend wapen krachtiger is, maar langzamer schiet.

Speel met twee, drie of vier teams, waarbij je je eigen teamleden niet kunt raken voor een competitieve en strategische ervaring.

Deze laserguns zijn uitgerust met een schildfunctie. Als het schild actief is, moet je twee keer zo vaak geraakt worden om uitgeschakeld te worden. Het schild werkt gedurende 30 seconden, waarna het 3 minuten niet beschikbaar is.

Deelnemers schieten op elkaars geweren, dus er zijn geen vesten of hoofdbanden nodig, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het spel.

Huur een lasergame set met 12 Assault Strikers voor €50. Voor kleinere groepen zijn individuele laserwapens beschikbaar voor €6 per stuk.

Voor grotere groepen is het mogelijk om meerdere lasergame sets te huren en/of extra laserguns toe te voegen voor een grootschalig lasergevecht.

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

“Voor het kinderfeestje van mijn zoon een set van 12 lasergame pistolen en een lichtset gehuurd. De plaatselijke gymzaal voor 2 uur gehuurd en het feestje was compleet. De kinderen vonden het fantastisch. Alles netjes verzorgd door coolkinderfeestje. De set stond netjes klaar op afgesproken tijdstip en na een korte uitleg waren we weer snel onderweg. Set was netjes verzorgd en geen enkel probleem gehad tijdens het gebruik. Aanrader voor “het leukste feestje ooit” volgens mijn zoon

~Sander

“Super feestje gehad! In overleg is bij coolkinderfeestje.nl alles mogelijk!

~Familie Veldhuizen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer Goede service !
Gegarandeerd een Flitsend Feestje met deze lasergame set.

~Liesbeth Hijwegen

“Vriendelijke ontvangst met glimlach en belangstelling. Flexibiliteit in haal en brengtijden. Duidelijke uitleg, zowel bij afhalen als via bijgevoegde instructie. De kinderen hebben (in een speelbos) een fantastische middag gehad en bedachten zelf allerlei varianten, tot en met lasergame verstoppertje aan toe. Voor herhaling vatbaar

~Dennis

“prima geregeld allemaal, avond van tevoren mogen ophalen kosteloos, kist was compleet. Kortom kids hebben veel plezier er aan beleefd

~Roel

Inhoud van de Assaultstriker Lasergamekist

12 grote laserguns in een stoere kist

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ideeën voor spannende lasergames

Extra batterijen en een schroevendraaier

Kan niet verstuurd worden

N

Bekijk ook de spelsuggesties onderaan deze pagina!

Uitbreidingen

Met een setje van twee Intelligent Targeting Systems (ITS) kan je jouw lasergame feestje nog leuker maken! Stel hem in als dokter (medkit), bom of als bewaker. Een set van 2 ITS’en huur je erbij voor €5,-. Kijk voor spelsuggesties met de ITS verderop deze pagina.

Meer laser guns nodig? Geen probleem, wij verhuren meer dan 200 lasergame geweren. De Assault strikers zijn combineerbaar met de kleinere Laser Strikers. Losse Assault strikers kosten 6 euro per stuk. Vanaf 8 laser geweren is het goedkoper om een lasergameset van 12 laser guns te huren.

De Assault Strikers zijn te upgraden met speciaal voor deze geweren gemaakte accessoires. Deze accesoires klik je op je geweer. Je huurt ze allemaal in een set van twee, zodat elk team hetzelfde heeft.

De Sniper scopes en de enemy scanner zijn leuke uitbreidingen voor de jongere kinderen.

De raketwerper en het rapid fire system (mitrailleur) is door hun kracht vooral leuk voor tieners en studenten.

 Je kan jouw lasergame arena spannender maken met camouflage netten, lichteffecten, soundbox of een rookmachine.

Kijk voor alle uitbreidingen bij Lasergame Accessoires

Assault Striker

Speelduur en batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen en een schroevedraaier in de lasergame kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee.

Spelsuggesties met ITS

Voor €5 kan je een set van 2 Intelligent Targeting Systems (ITS) erbij huren. Elk team heeft een eigen ITS. Je kunt de ITS instellen als medkit (dokter), bom of als bewaker.

Wil je met 4 teams spelen, dan kan je twee ITS-sets huren.

De ITS kan je instellen op drie standen: Dokter/medkit, Bom en Bewaker.

De dokter (medkit) is erg leuk vanaf 7 jaar:  Als je bijna af bent, ren je naar je dokter om je levens aan te vullen. Je schiet op de ITS en je levens worden aangevuld. Deze functie maakt het spel dynamischer en is altijd een succes!
Voor kinderen vanaf 10 jaar, of voor kinderen die al vaker met de lasergames gespeeld hebben, is ook de bom goed inzetbaar. Je kunt de bom plaatsen bij je vlag. Komt het andere team te dicht bij je vlag, dan schiet je op de bom en dan is iedereen van het andere team af. Gelukkig kan de bom alleen het vijandelijke team raken!
Voor spelers vanaf 10 jaar kan je de ITS ook instellen als bewaker om je vlag te bewaken.
Voor nog iets oudere of meer ervaren spelers is het leuk om twee bewakers halverwege het speelveld neer te zetten. Op die manier is het een stuk moeilijker om de vlag van de tegenpartij te bereiken!
Assault Striker

Tips

  • Spelen in een bos is super gaaf.
  • Bouw eerst een basis met stokken en doeken.
  • Zoek een locatie waar de bodem niet bedekt is met kleine struiken en bramen.
  • Bij (mot)regen kunnen de lasergame geweren niet buiten gebruikt worden. Gaat het regenen, berg de pistolen dan op en speel even een ander spel, bijvoorbeeld verstoppertje. Of verzin samen een spel.
  • Het is ook heel spannend om in de schemering te spelen.
  • Bij slecht weer voorspelling kan je de Allstars Arena in Wageningen of een gymzaal huren en deze ombouwen tot indoor arena met de gymtoestellen. Dat vinden de kinderen ook erg leuk.
  • Let wel op dat, waar je ook speelt, de speelomgeving veilig is.
=

Lasergame huren: speel zolang als jij wil!

Het voordeel van een lasergameset huren is dat je op je eigen locatie zolang kunt spelen als jij wilt. Cool kinderfeestje verhuurt Laser Strikers en grotere Assault Strikers. Als je de lasergames komt ophalen geven we je uitgebreide uitleg hoe de geweren werken en welke spellen leuk zijn om te spelen.
Outdoor lasergamen is super leuk en kan bijvoorbeeld in het bos.  Voor lasergamen hoeft het niet donker te zijn. Zelfs met heel mooi weer, is schaduw van de bomen genoeg om elkaar op 30 meter afstand te kunnen  raken (moet je wel goed mikken natuurlijk 😉
Assault Striker

Ophalen in Wageningen

Je haalt de lasergames op in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft automatisch een ophaaltijd na half 10 ‘s ochtends. Komt het beter uit om ze eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Meestal is dat gewoon mogelijk.

 
Wil je de guns ‘s avonds gebruiken dan kan je ze zonder extra kosten de volgende ochtend om 9 uur terugbrengen. Selecteer bij je reservering alleen de speeldag.
Zijn ze de dag na jouw huur niet verhuurd, dan kan je ze, in overleg, ook nog wat later terugbrengen.

Zondag gratis!

Als je op zaterdag huurt, is de zondag zelfs gratis! Je mag de lasergameset dan op zondagavond of op maandagochtend terugbrengen. Selecteer bij je boeking de zaterdag en de zondag. De zondag-korting wordt automatisch verrekend.

Wij versturen onze lasergame sets helaas niet. Op die manier kunnen we garanderen dat elke verhuur door kan gaan.

Meerdagen korting

Wil je meerdere dagen huren, dan krijg je 50% korting op de tweede en volgende huurdag, met uitzondering van de vrijdag en zaterdag.
Wil je bijvoorbeeld dinsdag, woensdag en donderdag huren, dan krijg je 50% korting op de woensdag en donderdag. Heel handig voor bijvoorbeeld lasergamen op schoolkamp!

Lasergame huren? Voor slechts €50,- huur je bij Cool Kinderfeestje een hele dag lang een lasergameset van 12 grote lasergeweren om op jouw locatie te lasergamen! Flexibele haal- en brengtijden, lasergame verhuur Wageningen. Makkelijk bereikbaar vanuit Ede, Veenendaal, Lunteren, Kesteren of Arnhem.