AssaultStriker Lasergame set

Stoere, grote lasergame geweren

De Assault Striker lasergeweren zijn grote lasergame geweren die je met twee handen vast moet houden om goed te richten.

Gelukkig zijn ze niet zwaar, dus bruikbaar voor iedereen vanaf ongeveer 8 jaar. Lasergamen is ook heel leuk voor een tienerfeestje of studenten activiteit!

Een lasergame set met 12 Assault Strikers huur je voor €50,-. Ben je met een klein groepje dan kan je ook losse laser geweren huren voor €6,- per stuk.

Ben je juist met een grote groep dan kan je meerdere lasergame sets huren en/of losse lasergame guns toevoegen.

Hoe werken de laserguns?

Voordat je kan schieten activeer je het geweer met de vingerafdruk scan.

Bij deze Assault strikers moet je de munitie herladen.

Je kan met twee, drie of vier teams spelen. Je kunt je eigen teamleden niet raken.

De Assault Strikers hebben 5 laser wapens: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer.

Er zit er een schild op deze lasergames. Als je het schild aanzet moet je twee keer zo vaak geraakt worden om af te gaan. Het schild werkt een halve minuut, daarna doet hij het 3 minuten niet.

Je schiet op elkaars geweer. Je hoeft dus geen vesten of hoofdbanden aan, waardoor je lekker vrij rond kunt rennen.

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

Huur de All Stars Arena!

Wil je een spannende binnen locatie voor jouw lasergame kinderfeestje? Voor €50,- plus de prijs van de lasergame set, huur je de All Stars Arena die helemaal is ingericht als spannende lasergame locatie.

Meer informatie

Liever begeleid lasergamen?

Dat kan ook! Wij komen met onze hypermoderne professionele laserguns ook naar jullie toe en begeleiden dan jouw lasergame kinderfeestje, lasergame tienerfeestje of andere lasergame activiteit. Bij deze guns kan je met of zonder lasergame vesten spelen.

Inhoud van de Assaultstriker Lasergamekist

12 grote laserguns in een stoere kist

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ideeën voor spannende lasergames

Extra batterijen en een schroevendraaier

Kan niet verstuurd worden

N

Bekijk ook de spelsuggesties hieronder!

Uitbreidingen

Met een setje van twee Intelligent Targeting Systems (ITS) kan je jouw lasergame feestje nog leuker maken! Stel hem in als dokter (medkit), bom of als bewaker. Een set van 2 ITS’en huur je erbij voor €5,-. Kijk voor spelsuggesties met de ITS verderop deze pagina.

Meer laser guns nodig? Geen probleem, wij verhuren meer dan 200 lasergame geweren. De Assault strikers zijn combineerbaar met de kleinere Laser Strikers. Losse Assault strikers kosten 6 euro per stuk. Vanaf 8 laser geweren is het goedkoper om een lasergameset van 12 laser guns te huren.

De Assault Strikers zijn te upgraden met speciaal voor deze geweren gemaakte accessoires. Deze accesoires klik je op je geweer. Je huurt ze allemaal in een set van twee, zodat elk team hetzelfde heeft.

De Sniper scopes en de enemy scanner zijn leuke uitbreidingen voor de jongere kinderen.

De raketwerper en het rapid fire system (mitrailleur) is door hun kracht vooral leuk voor tieners en studenten.

 Je kan jouw lasergame arena spannender maken met camouflage netten, lichteffecten of een rookmachine.

Kijk voor alle uitbreidingen bij Lasergame Accessoires

Assault Striker

Speelduur en batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen en een schroevedraaier in de lasergame kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee.

Spelsuggesties met ITS

Voor €5 kan je een set van 2 Intelligent Targeting Systems (ITS) erbij huren. Elk team heeft een eigen ITS. Je kunt de ITS instellen als medkit (dokter), bom of als bewaker.

Wil je met 4 teams spelen, neem dan even contact op, vaak hebben we nog een extra setje ITS’en op voorraad.

De ITS kan je instellen op drie standen: Dokter, Bom en Bewaker.

De dokter (medkit) is erg leuk voor alle leeftijden:  Als je bijna af bent, ren je naar je dokter om je levens aan te vullen. Je schiet op de ITS en je levens worden aangevuldDe dokter is ook heel leuk om te combineren met de verschillende spellen die je met de targets kunt spelen.
Voor kinderen vanaf 10 jaar, of voor kinderen die al vaker met de lasergames gespeeld hebben, is ook de bom goed inzetbaar. Je kunt de bom plaatsen bij je vlag. Komt het andere team te dicht bij je vlag, dan schiet je op de bom en dan is iedereen van het andere team af. Gelukkig kan de bom alleen het vijandelijke team raken!
Voor spelers vanaf 10 jaar kan je de ITS ook instellen als bewaker om je vlag te bewaken.
Voor nog iets oudere of meer ervaren spelers is het leuk om twee bewakers halverwege het speelveld neer te zetten. Zo is het een stuk moeilijker om de vlag van de tegenpartij te bereiken!
Assault Striker

Tips

  • Spelen in een bos is super gaaf.
  • Bouw eerst een basis met stokken en doeken.
  • Zoek een locatie waar de bodem niet bedekt is met kleine struiken en bramen.
  • Bij (mot)regen kunnen de lasergame geweren niet buiten gebruikt worden. Gaat het regenen, berg de pistolen dan op en speel even een ander spel, bijvoorbeeld verstoppertje. Of verzin samen een spel.
  • Het is ook heel spannend om in de schemering te spelen.
  • Bij slecht weer voorspelling kan je de Allstars Arena in Wageningen of een gymzaal huren en deze ombouwen tot indoor arena met de gymtoestellen. Dat vinden de kinderen ook erg leuk.
  • Let wel op dat, waar je ook speelt, de speelomgeving veilig is.
=

Lasergame huren: speel zolang als jij wil!

Het voordeel van een lasergameset huren is dat je op je eigen locatie zolang kunt spelen als jij wilt. Cool kinderfeestje verhuurt Laser Strikers en grotere Assault Strikers. Als je de lasergames komt ophalen geven we je uitgebreide uitleg hoe de geweren werken en welke spellen leuk zijn om te spelen.
Outdoor lasergamen is super leuk en kan bijvoorbeeld in het bos.  Voor lasergamen hoeft het niet donker te zijn. Zelfs met heel mooi weer, is schaduw van de bomen genoeg om elkaar op 30 meter afstand te kunnen  raken (moet je wel goed mikken natuurlijk 😉
Assault Striker

Ophalen in Wageningen

Je haalt de lasergames op in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft automatisch een ophaaltijd na half 10 ‘s ochtends. Komt het beter uit om ze eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Meestal is dat gewoon mogelijk.

 
Wil je de guns ‘s avonds gebruiken dan kan je ze zonder extra kosten de volgende ochtend om 9 uur terugbrengen. Selecteer bij je reservering alleen de speeldag.
Zijn ze de dag na jouw huur niet verhuurd, dan kan je ze, in overleg, ook nog wat later terugbrengen.

Zondag gratis!

Als je op zaterdag huurt, is de zondag zelfs gratis! Je mag de lasergameset dan op zondagavond of op maandagochtend terugbrengen. Selecteer bij je boeking de zaterdag en de zondag. De zondag-korting wordt automatisch verrekend.

Wij versturen onze lasergame sets helaas niet. Op die manier kunnen we garanderen dat elke verhuur door kan gaan.

Meerdagen korting

Wil je meerdere dagen huren, dan krijg je 50% korting op de tweede en volgende huurdag, met uitzondering van de vrijdag en zaterdag.
Wil je bijvoorbeeld dinsdag, woensdag en donderdag huren, dan krijg je 50% korting op de woensdag en donderdag. Heel handig voor bijvoorbeeld lasergamen op schoolkamp!

Lasergame huren? Voor slechts €50,- huur je bij Cool Kinderfeestje een hele dag lang een lasergameset van 12 grote lasergeweren om op jouw locatie te lasergamen! Flexibele haal- en brengtijden, lasergame verhuur Wageningen. Makkelijk bereikbaar vanuit Ede, Veenendaal, Lunteren, Kesteren of Arnhem.