AssaultStriker Lasergame set

Stoere, grote lasergame geweren

De Assault Striker lasergeweren zijn zo groot dat je ze met twee handen vast moet houden. Gelukkig zijn ze niet zwaar, dus bruikbaar voor iedereen vanaf 8 jaar. Ook leuk voor een tienerfeestje!

Ze bieden een keus uit 5 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar ook iets trager. Je munitie moet je regelmatig herladen.

Je kan met twee, drie of vier teams spelen. Je teamleden kunnen niet geraakt worden.

Voor noodgevallen zit er een schild op deze lasergames, dat een halve minuut lang zorgt dat je minder schade oploopt als je geraakt wordt. Maar zet je schild slim in, want nadat je hem hebt gebruikt, doet hij het 3 minuten niet.

Voordat je kan schieten activeer je het geweer met de vingerafdruk scan.

Je schiet op elkaars geweer. Je hoeft dus geen vesten of hoofdbanden aan, waardoor je lekker vrij rond kunt rennen.

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

Huur de All Stars Arena!

Wil je een spannende binnen locatie voor jouw lasergame kinderfeestje? Voor €50,- plus de prijs van de lasergame set, huur je de All Stars Arena die helemaal is ingericht als spannende lasergame locatie.

Meer informatie

Liever begeleid lasergamen?

Dat kan ook! Wij komen met onze hypermoderne professionele laserguns ook naar jullie toe en begeleiden dan jouw lasergame feestje of activiteit. 

Inhoud van de Assaultstriker Lasergamekist

12 grote laserguns in een stoere kist

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ideeën voor spannende lasergames

Extra batterijen en een schroevendraaier

Kan niet verstuurd worden

N

Bekijk ook de spelsuggesties hieronder!

Uitbreidingen

Met een set Intelligent Targeting Systems kan je jouw lasergame feestje nog leuker maken! Stel hem in als bom, bewaker of dokter om je levens weer aan te vullen.

Meer guns nodig? Geen probleem, wij verhuren meer dan 120 lasergame geweren. De Laser Strikers zijn combineerbaar met de grotere Assault Strikers.

De Assault Strikers zijn ook uit te breiden met speciaal voor deze geweren gemaakte Refractor Launchers. Die klik je op je geweer om er een megasterke raketwerper van te maken, door de kracht is deze uitbreiding vooral leuk voor tieners en studenten.

 Je kan jouw lasergame arena spannender maken met camouflage netten, lichteffecten, een mooie soundbox of een rookmachine. 

Kijk voor alle uitbreidingen bij Lasergame Accessoires

Assault Striker

Speelduur en batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de lasergame kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee.

Spelsuggesties met ITS

De Assault Striker set kan je voor 5 euro uitbreiden met een set van 2 Intelligent Targeting Systems (ITS). Elk team heeft een eigen ‘ITS’. Wil je met 4 teams spelen, neem dan even contact op, vaak hebben we nog een extra setje ITS’en op voorraad.

De ITS kan je instellen op drie standen: Dokter, Bom en Bewaker.

De doktersstand is erg leuk voor alle leeftijden:  Als je bijna af bent, ren je naar je dokter om je levens aan te vullen. Je schiet op de ITS en je levens worden aangevuldDe dokter is ook heel leuk om te combineren met de verschillende spellen die je met de targets kunt spelen.
Voor kinderen vanaf 10 jaar, of voor kinderen die al vaker met de lasergames gespeeld hebben, is ook de bom goed inzetbaar. Je kunt de bom plaatsen bij je vlag. Komt het andere team te dicht bij je vlag, dan schiet je op de bom en dan is iedereen van het andere team af. Gelukkig kan de bom alleen het vijandelijke team raken!
Of stel je ITS in als bewaker om je vlag te bewaken.
Voor nog iets oudere of meer ervaren spelers is het leuk om twee bewakers halverwege het speelveld neer te zetten. Zo is het een stuk moeilijker om de vlag van de tegenpartij te bereiken!
Assault Striker

Tips

  • Spelen in een bos is super gaaf.
  • Bouw eerst een basis met stokken en doeken.
  • Zoek een locatie waar de bodem niet bedekt is met kleine struiken en bramen.
  • Bij (mot)regen kunnen de lasergame geweren niet buiten gebruikt worden. Gaat het regenen, berg de pistolen dan op en speel even een ander spel, bijvoorbeeld verstoppertje. Of verzin samen een spel.
  • Het is ook heel spannend om in de schemering te spelen.
  • Bij slecht weer voorspelling kan je de Allstars Arena in Wageningen of een gymzaal huren en deze ombouwen tot indoor arena met de gymtoestellen. Dat vinden de kinderen ook erg leuk.
  • Let wel op dat, waar je ook speelt, de speelomgeving veilig is.
=

Lasergame huren: speel zolang als jij wil!

Het voordeel van een lasergameset huren is dat je op je eigen locatie zolang kunt spelen als jij wilt. Cool kinderfeestje verhuurt Laser Strikers en grotere Assault Strikers. Als je de lasergames komt ophalen geven we je uitgebreide uitleg hoe de geweren werken en welke spellen leuk zijn om te spelen.
Assault Striker

Ophalen in Wageningen

Je haalt de lasergames op in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft automatisch een ophaaltijd na half 10 ‘s ochtends. Komt het beter uit om ze eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Meestal is dat gewoon mogelijk.

 
Wil je de guns ‘s avonds gebruiken dan kan je ze zonder extra kosten de volgende ochtend om 9 uur terugbrengen. Zijn ze de dag na jouw huur niet verhuurd, dan kan je ze, in overleg, ook nog wat later terugbrengen. Selecteer bij je reservering dan alleen de speeldag.

Zondag gratis!

Als je op zaterdag huurt, is de zondag zelfs gratis! Je mag de lasergameset dan op zondagavond of op maandagochtend terugbrengen. Selecteer bij je boeking de zaterdag en de zondag. De zondag-korting wordt automatisch verrekend.

Wij versturen onze lasergame sets helaas niet. Op die manier kunnen we garanderen dat elke verhuur door kan gaan.

Meerdagen korting

Wil je meerdere dagen huren, dan krijg je 50% korting op de tweede en volgende huurdag, met uitzondering van de vrijdag en zaterdag.
Wil je bijvoorbeeld dinsdag, woensdag en donderdag huren, dan krijg je 50% korting op de woensdag en donderdag. Heel handig voor bijvoorbeeld een schoolkamp!

Lasergame huren? Voor slechts €50,- huur je bij Cool Kinderfeestje een hele dag lang een lasergameset van 12 grote lasergeweren om op jouw locatie te lasergamen! Flexibele haal- en brengtijden, lasergame verhuur Wageningen. Makkelijk bereikbaar vanuit Ede, Veenendaal, Lunteren, Kesteren of Arnhem.