Piraten kinderfeestje

Een spannend piraten speurtocht

Ontdek de opwinding van een piratenschatzoektocht in het bos! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je als piraat op avontuur gaat in een betoverende, natuurlijke omgeving. Kinderen zullen genieten van het verkennen van verborgen paden, het oplossen van raadsels en het speuren naar aanwijzingen die hen dichter bij de felbegeerde schat brengen. Het bos biedt een perfecte setting om het gevoel van mysterie en opwinding te vergroten, waardoor een onvergetelijke ervaring voor de jonge avonturiers wordt gecreëerd. 

Geschminkt als echte piraten ontdekken de kinderen een mysterieuze schatkaart. Dit vormt het startpunt van de opwindende piraten-speurtocht. Zullen jullie de verborgen schat vinden? Onderweg genieten jullie van allerlei leuke en uitdagende piratenspelletjes.

Alles wat je nodig hebt voor dit piratenavontuur vind je in de kist. Je hoeft enkel nog voor wat lekkers te zorgen en een route uit te zetten. Het organiseren van een speurtocht-kinderfeestje was nog nooit zo eenvoudig en leuk!

Inhoud van de Piraten themakist

Alles wat je nodig hebt voor dit piraten thema feestje zit in de kist. Je hoeft zelf alleen nog voor wat lekkers te zorgen!

Draaiboek piratenfeest 

Handleiding Piraten spelletjes 

Schmink voorbeelden

Grote schatkist met piraten munten

Schmink

Speurtocht markering

Piraten vlag

Piraten haak

Schatkaart

Oorkondes

N

Lees hieronder hoe (makkelijk) je het piraten feestje kunt voorbereiden.

Uitbreidingen

Schmink zit in de kist. Wil je de kinderen ook een bandana en ooglapje geven dan kan je die voor €2,- p.p. erbij kopen.

Wil je papieren piraten bekers, bordjes of cocktailprikkers dan kan je dat bij je reservering meteen mee bestellen.

Het piraten thema feestje huur je voor €25,-. Je kunt de piraten speurtocht ook kopen. Als koopfeestje kost het piraten kinderfeestje €45. Je kan het dan ophalen in Wageningen – Wij verzenden niet.

Hoe lang duurt dit piraten kinderfeestje?

Plan ongeveer 2,5 uur voor dit piraten speurtocht kinderfeestje, 
inclusief taart eten en cadeautjes uitpakken. Tel eventuele reistijd er nog bij op.

De voorbereiding van deze piraten speurtocht

Vraag aan de ouders of iemand allergisch is voor schmink of voor een voedingsmiddel. 

Bedenk waar je de piraten speurtocht gaat doen.

Kijk of het lukt om een locatie met smalle paadjes te vinden, kinderen vinden smalle paadjes erg spannend! De gangetjes in een woonwijk zijn ook erg leuk.

Als je vooraf in de natuur taart wilt eten en cadeautjes wilt uitpakken, bedenk waar je dat wilt doen.

Zet kort van tevoren een korte route uit met de speurtocht markering uit de feestkist en bedenk op welke plekken langs de route je de piraten spelletjes wilt doen.

Verstop de schatkaart.

Maak de route niet te lang is; een halve tot maximaal 1 kilometer is lang genoeg met alle spelletjes er tussendoor. Hang in ieder geval speurtocht markering bij elke afslag en op lange stukken pad. Op het einde van de speurtocht verstop je de schatkist

Je hoeft verder alleen nog even naar de winkel!

Tips

  • Ga naar het bos, park of andere natuur in de buurt. Geen natuur in de buurt? Deze speurtocht kan je ook heel leuk in je eigen woonwijk spelen.
  • Een kinderfeestje thuis kan je ook helemaal buiten vieren. Cadeautjes uitpakken en taart eten is ook erg leuk op een picknickkleed of aan een picknicktafel. Zo heb je geen rommel in huis!
  • Regen? De kinderen vinden het vaak helemaal niet erg om een beetje nat te worden. Vraag wel aan de ouders om een regenjas (en als dat nodig is een warmere trui) mee te geven.
=

Ophalen en terugbrengen in Wageningen

Je kunt dit piraten speurtocht kinderfeestje ophalen en terugbrengen in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft een ophaalmoment aan bij je boeking. Wil je liever de dag van te voren ophalen, dat kan meestal ook. Bel of mail even dan maken we een afspraak.
Je kunt deze piraten bandana met een ooglapje erbij kopen voor €2,- per kind.

Je kunt het piraten feestje ook bij ons kopen. Je hoeft het dan niet terug te brengen en wij kunnen het dan ook naar je opsturen. Het piraten thema feestje als koopfeestje kost €45 excl. Wij verzenden niet.

Assault Striker

Deze papieren piraten borden, bekers en cocktailprikkers kan je bij de feestkist meebestellen.

Met de cocktailprikkers kan je snel een traktatie in piraten thema maken. 

Je kunt natuurlijk ook heel voordelig gekleurde plastic bordjes en bekertjes kopen die je kunt afwassen. Zo heb je alle komende kinderfeestjes en picknicks altijd servies.