Glow in the dark Disco

Tover jouw woonkamer of klas om tot een echte Glow in the Dark Disco

Onze disco bestaat uit een set van vijf gave lichteffecten die we bij elkaar gezocht hebben om een ruimte snel tot een echte disco om te toveren!

Je kan gewoon lekker dansen, of kiezen uit de diverse leuke spelletjes die wij bij dit disco feestje bedacht hebben. Er zijn spelletjes bij voor alle leeftijden.

Voor €3,- krijg je een tube Glow in de Dark schmink mee, wat een gaaf effect geeft in combinatie met de blacklight lamp die bij dit feestje zit!

Let op: voor de muziek en het geluids systeem moet je zelf zorgen. Je kunt ook onze JBL Charge 3 geluidsbox er voor 10 euro bij huren.

Inhoud van de Disco kist

Moonflower lamp

Laser flower

Astroball

Blacklight lamp

Rookmachine

Spelletjes voor alle leeftijden

Kan niet verstuurd of bezorgd worden

Uitbreidingen

Voor €3,- krijg je een tube Glow in the Dark schmink erbij waarmee je jouw gezicht kan laten oplichten onder de blacklight lamp!

Voordat je de rookmachine aansluit even kijken of er geen rookmelders kunnen afgaan, anders eindigt jouw discofeest misschien in een waterballet…

Bij deze discoset zit een echte laserstraler. Zorg ervoor dat je die naar boven wijst, of op een plek zet waar de dansers er niet recht in kunnen kijken.

Let op: Er zit geen geluidssysteem bij deze discoset. Je kan jouw eigen stereoset gebruiken, of eventueel voor €10,- een JBL Charge 3 box erbij huren. De lampen kan je zelf ophangen met tie wraps of op kasten en tafels neerzetten.

Moonflower lamp
De moonflower projecteert ronddraaiende stralen gekleurd licht in allerlei patronen op de vloer, muur of plafond.

Laser flower
Dit is een echte laserprojector die dunne rode laserstralen in allerlei flitsende patronen de ruimte in straalt. Let op, dit is echte laser. Je mag deze alleen richting plafond projecteren.

Astroball
Een ronde koepel die je wat lager neerzet, op een tafel bijvoorbeeld. Stralen rood, blauw, groen en wit licht worden door de hele kamer gestraald en soms zet hij de ruimte in een zee van gekleurd licht.

Stroboscoop
Een grote stroboscoop die langzaam of snel kan flitsen en coole effecten in je disco kan maken.

Blacklight lamp
Zet de blacklight lamp op een strategische plek in je disco en witte of fluoriserende kleding, tanden en oogwit lichten op in het donker.
Bestel een tube glow-in-the-dark make-up crème bij voor een cool effect op je gezicht! 

Rookmachine
Een mooie, compacte rookmachine die je ergens in een kast kan zetten. Een beetje rook is al genoeg om de stralen van de laser en de lampen goed zichtbaar te maken in jouw disco.

Assault Striker