Glow in the dark Discofeestje

Tover jouw woonkamer of klas om tot een echte Glow in the Dark Disco

Onze disco set bestaat uit vijf gave lichteffecten en een rookmachine. Hiermee tover je een ruimte snel om tot een echte disco! Super leuk voor een actief kinderfeestje, tienerfeestje of  voor een klassenfeest!

Voor €3,- krijg je een set van drie kleuren Glow in de Dark schmink mee, wat een gaaf effect geeft in combinatie met de blacklight lamp die bij dit disco feestje zit!

Je kan lekker dansen en de disco spelletjes doen die bij dit disco kinderfeestje zitten. Er zitten spellen voor alle leeftijden in de kist.

Lees hieronder welke lampen er in het disco feestje zitten en hoe deze lampen eruit zien.

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

“Een kinderfeestje bestellen gaat super makkelijk via de website en het contact was vriendelijk en professioneel. En vooral niet onbelangrijk, de kinderen hebben zich prima vermaakt tijdens het discofeestje!

~Janet Iljas

“Disco set gehuurd voor een glow in the dark training. Groot succes en wederom alles dik in orde!

~Janneke

“Goeie prijs voor veel verlichting.”

~Ab

“Goeie prijs voor veel verlichting.”

~Ab

Inhoud van de Disco kist

Blacklight lamp

Moonflower lamp

Laser flower

Astroball

Stroboscoop

Rookmachine

Spelletjes voor alle leeftijden

Kan niet verstuurd worden

Uitbreidingen

Diverse kleuren Glow in the Dark schmink kan je er voor €1,50 per tube bijkopen. Hiermee licht jouw gezicht op onder de blacklight lamp, super cool!

Er zit geen geluidssysteem bij deze discoset. Je kan jouw eigen stereoset gebruiken of een JBL Charge 3 box erbij huren voor €10,-.

De lampen hang je op met tie wraps of zet je neer op kasten en tafels.

Je kunt onze thuisbios met korting bij het disco feestje huren, zodat je na de disco samen een film kunt kijken om uit te rusten.

Let op

Bij deze discoset zit een echte laserlamp. Zorg ervoor dat je deze laser lamp naar boven richt, zodat de dansers niet recht in de laser kunnen kijken.

Voordat je de rookmachine aansluit even kijken of er geen rookmelders kunnen afgaan, anders eindigt jouw disco kinderfeestje misschien in een waterballet…

Blacklight lamp
Zet de blacklight lamp op een strategische plek in je disco. Alle witte of fluoriserende kleding, tanden en oogwit lichten op in het donker.
Met de glow-in-the-dark schmink maakt deze lamp een super gaaf effect op jouw gezicht! 

Laser flower
Dit is een echte laserprojector die dunne rode laserstralen in allerlei flitsende patronen maakt. Let op, dit is echte laser, richt hem daarom op het plafond en zorg ervoor dat niemand in de lamp kan kijken.

Moonflower lamp
De moonflower projecteert ronddraaiende stralen gekleurd licht in allerlei patronen op de vloer, muur of plafond.

Astroball
Dit is een ronde koepellamp. Zet deze wat lager neer bijvoorbeeld op een tafel. Deze lamp schijnt rood, blauw, groen en wit licht door de hele kamer. Af en toe zet hij de ruimte in een zee van gekleurd licht.

Stroboscoop
Een stroboscoop die langzaam of snel kan flitsen en coole effecten in je disco kan maken.

Rookmachine
Een mooie, compacte rookmachine die je ergens in een kast kan zetten. Een beetje rook is al genoeg om de stralen van de laser en de lampen goed zichtbaar te maken in jouw disco. Let op: niet gebruiken in ruimtes met een rookmelder!

Assault Striker

Voorbereidingen disco verjaardagsfeestje 

Nodig vrienden en vriendinnen uit voor het disco kinderfeestje of disco tienerfeestje. Je kunt ze vragen om disco kleding of om een wit kledingstuk aan te doen. Witte kledingstukken zien er erg cool uit dankzij de blacklight lamp.

Weet je niet zo goed welke muziek iedereen leuk vindt? Vraag dan aan iedereen een lijstje met vijf favoriete liedjes in te leveren of vraag iedereen om een favoriete CD mee te nemen.

Plan de lengte van het disco kinderfeestje of tienerfeestje. Houdt daarbij rekening met de leeftijd van de kinderen. Dansen is vermoeiend. Wil je een langer feestje geven, dan kan je bijvoorbeeld nog een film kijken op tv of op onze Thuisbioscoop (met korting!). Filmfeestje én Disco feestje thuis!

Muziek

Zoek muziek uit die de kinderen leuk vinden en die bij de leeftijd past. Probeer variatie in de muziek aan te brengen. Voor jongere kinderen is de Kids Top 20 meestal goed. Die kan je aanvullen met liedjes van bijvoorbeeld K3. Bij oudere kinderen kan je kind helpen met het uitzoeken van de muziek en zijn Hits uit de Top 40 vaak leuk.

Bedenk hoe je aan de liedjes komt bijvoorbeeld via itunes. Zorg voor een goede CD of audio speler met boxen of huur onze JBL soundbox erbij.

Ruimte

Zet alle banken, tafels en stoelen aan de kant. Zet een tafel zo neer dat je hier eten en drinken op kan zetten. Verduister de kamer. Zet alle lampen buiten bereik van de kinderen neer en zo dat de lampen niet kunnen vallen. Zorg dat het licht mooi over de kamer verdeeld is. Zet geen lampen op de vloer en zorg dat alle kabels goed zijn weggewerkt om ongelukken te voorkomen. Voordat je de rookmachine aansluit even kijken of er geen rookmelders kunnen afgaan. LET OP: De laserlamp is een echte laser, zorg ervoor dat je die naar boven richt, zodat de dansers er niet recht in kunnen kijken.

Het feest

Wissel gewoon dansen en dansspelletjes met elkaar af. Kijk wat de kinderen nodig hebben. Sommige groepen willen helemaal geen spelletjes doen, andere groepen vinden het juist heel erg leuk.

Kies van te voren vijf spelletjes die je wilt gaan doen. Er zitten spelsuggesties in de disco themakist. Plan halverwege een pauze voor taart, drinken en eventueel cadeautjes. Zo kunnen ze even op adem komen!

Haal de kist voor jouw kinderfeestje disco op in Wageningen en vier heel makkelijk een super leuk partijtje!