Glow in the dark Discofeestje

Tover jouw woonkamer of klas om tot een echte Glow in the Dark Disco

Onze disco bestaat uit een set van vier gave lichteffecten die we bij elkaar gezocht hebben om een ruimte snel tot een echte disco om te toveren! Super leuk als kinder- en tienerfeestje, maar ook voor een klassenfeest!

Je kan gewoon lekker dansen, of kiezen uit de diverse leuke spelletjes die wij bij dit disco kinderfeestje bedacht hebben. Bij de spelletjes staat voor welke leeftijd ze leuk zijn. We hebben spelletjes voor alle leeftijden bedacht.

Voor €3,- krijg je een tube Glow in de Dark schmink mee, wat een gaaf effect geeft in combinatie met de blacklight lamp die bij dit feestje zit!

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

Inhoud van de Disco kist

Moonflower lamp

Laser flower

Astroball

Blacklight lamp

Rookmachine

Spelletjes voor alle leeftijden

Kan niet verstuurd worden

Uitbreidingen

Voor €3,- krijg je een tube Glow in the Dark schmink erbij waarmee je jouw gezicht kan laten oplichten onder de blacklight lamp!

Er zit geen geluidssysteem bij deze discoset. Je kan jouw eigen stereoset gebruiken, of eventueel voor €10,- een JBL Charge 3 box erbij huren. De lampen kan je zelf ophangen met tie wraps of op kasten en tafels neerzetten.

Let op

Bij deze discoset zit een echte laserstraler. Zorg ervoor dat je die naar boven wijst, of op een plek zet waar de dansers er niet recht in kunnen kijken.

Voordat je de rookmachine aansluit even kijken of er geen rookmelders kunnen afgaan, anders eindigt jouw disco kinderfeestje misschien in een waterballet…

Moonflower lamp
De moonflower projecteert ronddraaiende stralen gekleurd licht in allerlei patronen op de vloer, muur of plafond.

Laser flower
Dit is een echte laserprojector die dunne rode laserstralen in allerlei flitsende patronen de ruimte in straalt. Let op, dit is echte laser. Je mag deze alleen richting plafond projecteren.

Astroball
Een ronde koepel die je wat lager neerzet, op een tafel bijvoorbeeld. Stralen rood, blauw, groen en wit licht worden door de hele kamer gestraald en soms zet hij de ruimte in een zee van gekleurd licht.

Stroboscoop
Een grote stroboscoop die langzaam of snel kan flitsen en coole effecten in je disco kan maken.

Blacklight lamp
Zet de blacklight lamp op een strategische plek in je disco en witte of fluoriserende kleding, tanden en oogwit lichten op in het donker.
Bestel een tube glow-in-the-dark make-up crème bij voor een cool effect op je gezicht! 

Rookmachine
Een mooie, compacte rookmachine die je ergens in een kast kan zetten. Een beetje rook is al genoeg om de stralen van de laser en de lampen goed zichtbaar te maken in jouw disco.

Assault Striker

Voorbereidingen disco verjaardagsfeestje 

Nodig vrienden en vriendinnen uit voor het kinderfeestje of tienerfeestje. Je kunt ze vragen om bv. disco kleding aan te doen. Je kunt ook aan elk kind vragen een lijstje met vijf favoriete liedjes in te leveren, dan weet je meteen wat iedereen leuke muziek vindt.

Plan de lengte van het disco kinderfeestje of tienerfeestje. Houdt daarbij rekening met de leeftijd van de kinderen. Dansen is vermoeiend als je het feestje wat langer wilt maken, dan kan je bijvoorbeeld nog een film kijken op een tv of op onze Thuisbioscoop (met korting). Filmfeestje en Disco feestje thuis!

Muziek

Zoek muziek uit die de kinderen leuk vinden en die bij de leeftijd past. Probeer variatie in de muziek aan te brengen. Voor jongere kinderen is de Kids Top 20 meestal goed aangevuld met een aantal liedjes van K3. Bij oudere kinderen kan je kind helpen met het uitzoeken van de muziek en zijn Hits uit de Top 40 vaak leuk.

Bedenk hoe je aan de liedjes komt bv. via itunes. Je kunt ook iedereen vragen om een favoriete CD mee te nemen. Zorg voor een goede CD of audio speler met boxen of huur onze JBL soundbox erbij.

Ruimte

Zet alle banken, tafels en stoelen aan de kant. Zet een tafel zo neer dat je hier eten en drinken op kan zetten. Verduister de kamer. Zet alle lampen buiten bereik van de kinderen neer en zo dat de lampen niet kunnen vallen. Zorg dat het licht mooi over de kamer verdeeld is. Zet geen lampen op de vloer en zorg dat alle kabels goed zijn weggewerkt om ongelukken te voorkomen. Voordat je de rookmachine aansluit even kijken of er geen rookmelders kunnen afgaan. LET OP: De laserlamp is een echte laser, zorg ervoor dat je die naar boven laat schijnen, of op een plek zet waar de dansers er niet recht in kunnen kijken.

Het feest

Wissel gewoon dansen en dansspelletjes met elkaar af. Kijk wat de kinderen nodig hebben. Kies van te voren vijf spelletjes die je wilt gaan doen en een reserve spelletje voor als ze nog een spelletje willen doen (spelsuggesties zitten in de themakist). Plan halverwege een pauze voor taart, drinken en eventueel cadeautjes. Zo kunnen ze even op adem komen en blijft het leuk.

Haal de kist voor jouw kinderfeestje disco op in Wageningen en vier heel makkelijk een super leuk partijtje!