LaserStriker Lasergame set

Spannende lasergame pistolen

De Laser Striker laserpistolen zijn licht en handzaam en voor alle leeftijden vanaf ca. 6 jaar geschikt en leuk. We verhuren deze geweertjes ook vaak aan middelbare scholen en aan studenten. 

De laserpistolen zijn licht van gewicht en je hebt geen vestjes of helmen nodig. Je raakt elkaar op de pistolen zelf. Zo kan je lekker vrij rondrennen.

Je kan met twee, drie of vier teams lasergamen. Je eigen teamleden kan je gelukkig niet raken.  De laser strikers bieden een keus uit 4 wapenstanden:

Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer

Er zit een schild op deze laserguns. Als je dat inschakelt, loop je een halve minuut lang minder schade op als je geraakt wordt. De LaserStrikers hebben een ongelimiteerde voorraad munitie

Inhoud van de LaserStriker Lasergame kist

12 lasergame pistolen in een stoere kist

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ideeën voor spannende lasergames

Extra batterijen en een schroevendraaier

Kan niet verstuurd of bezorgd worden

N

Bekijk ook de spelsuggesties hieronder!

Uitbreidingen

Met een set Intelligent Targeting Systems kan je jouw lasergamefeestje nog leuker maken! Stel hem in als bom, bewaker of dokter om je levens weer aan te vullen.

 Je kan jouw lasergame arena spannender maken met camouflage netten, lichteffecten, een mooie soundbox of een rookmachine.

Kijk voor alle uitbreidingen bij Lasergame Accessoires

Assault Striker

Speelduur en batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 tot 6 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 tot 6 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee. 

Spelsuggesties met ITS

De LaserStriker set kan je voor 5 euro uitbreiden met een set van 2 Intelligent Targeting Systems. Elk team heeft een eigen ‘ITS’. Wil je met 4 teams spelen, neem dan even contact op, vaak hebben we nog een extra setje ITS’en op voorraad.

De ITS kan je instellen op drie standen: Dokter, Bom en Bewaker.

De doktersstand is erg leuk voor alle leeftijden:  Als je bijna af bent, ren je naar je dokter om je levens aan te vullen. Je schiet op de ITS en je levens worden aangevuldDe dokter is ook heel leuk om te combineren met de verschillende spellen die je met de targets kunt spelen.
Voor kinderen vanaf 10 jaar, of voor kinderen die al vaker met de lasergames gespeeld hebben, is ook de bom goed inzetbaar. Je kunt de bom plaatsen bij je vlag. Komt het andere team te dicht bij je vlag, dan schiet je op de bom en dan is iedereen van het andere team af. Gelukkig kan de bom alleen het vijandelijke team raken!
Voor nog iets oudere of meer ervaren spelers is de bewaker, de derde stand van de ITS ook leuk. Stel de bewaker in om je vlag te bewaken. Of plaats de bewakers halverwege het speelveld. Zo is het een stuk moeilijker om de vlag van de tegenpartij te bereiken!
Assault Striker

Tips

  • Spelen in een bos is super gaaf.
  • Bouw eerst een basis met stokken en doeken.
  • Zoek een locatie waar de bodem niet bedekt is met kleine struiken en bramen.
  • Bij (mot)regen kunnen de lasergame geweren niet buiten gebruikt worden. Gaat het regenen, berg de pistolen dan op en speel even een ander spel, bijvoorbeeld verstoppertje. Of verzin samen een spel.
  • Het is ook heel spannend om in de schemering te spelen.
  • Bij slecht weer voorspelling kan je een gymzaal huren en deze ombouwen tot indoor arena met de gymtoestellen. Dat vinden de kinderen ook erg leuk.
  • Let wel op dat, waar je ook speelt, de speelomgeving veilig is.
=

Huur je lasergames en speel zolang als jij wil!

Het voordeel van een lasergame set huren is dat je op je eigen locatie zolang kunt spelen als jij wilt. Cool kinderfeestje verhuurt Laser Strikers en grotere Assault strikers. Als je de lasergames komt ophalen geven we je uitgebreide uitleg hoe de geweren werken en welke spellen leuk zijn om te spelen.
Het is ook mogelijk om de laser strikers los te huren. Ze kosten dan 5 euro per stuk. Let op: vanaf 8 laserguns is het goedkoper om een set te huren.
Assault Striker

Ophalen in Wageningen

Je haalt de lasergames op in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft automatisch een ophaaltijd na 10 uur ‘s ochtends. Komt het beter uit om ze eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Meestal is dat gewoon mogelijk.

 
Wil je de guns ‘s avonds gebruiken dan kan je ze zonder extra kosten de volgende ochtend om 9 uur terugbrengen. Zijn ze de dag na jouw huur niet verhuurd, dan kan je ze, in overleg, ook nog wat later terugbrengen. Selecteer bij je reservering dan alleen de speeldag.

Zondag gratis!

Als je op zaterdag huurt, is de zondag zelfs gratis! Je mag de set dan op zondagavond of op maandagochtend terugbrengen. Selecteer bij je boeking de zaterdag en de zondag. De zondag-korting wordt automatisch verrekend. 

Wij versturen onze lasergame sets helaas niet. 

Op die manier kunnen we garanderen dat elke verhuur door kan gaan.

Meerdagen korting

Wil je meerdere dagen huren, dan krijg je 50% korting op de tweede en volgende huurdag, met uitzondering van vrijdag en zaterdag.
Wil je bijvoorbeeld dinsdag, woensdag en donderdag huren, dan krijg je 50% korting op de woensdag en donderdag. Heel handig voor bijvoorbeeld een schoolkamp!