LaserStriker Lasergame set

Spannende lasergame pistolen

De Laser Striker laserpistolen zijn licht en handzaam en voor alle leeftijden vanaf ca. 6 jaar geschikt en leuk. We verhuren deze geweertjes ook vaak aan middelbare scholen en aan studenten. 

De laserpistolen zijn licht van gewicht en je hebt geen vestjes of helmen nodig. Je raakt elkaar op de pistolen zelf. Zo kan je lekker vrij rondrennen.

Je kan met twee, drie of vier teams lasergamen. Je eigen teamleden kan je gelukkig niet raken.  De laser strikers bieden een keus uit 4 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer

Er zit een schild op deze laserguns. Als je dat inschakelt, loop je een halve minuut lang minder schade op als je geraakt wordt. De LaserStrikers hebben een ongelimiteerde voorraad munitie

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

Huur de All Stars Arena!

Wil je een spannende binnen locatie voor jouw lasergame kinderfeestje? Voor €50,- plus de prijs van de lasergame set, huur je de All Stars Arena die helemaal is ingericht als spannende lasergame locatie.

Meer informatie

Wil je begeleid outdoor lasergamen?

Dat kan ook! Wij komen met onze hypermoderne professionele laserguns naar jullie toe en begeleiden jullie lasergame feestje of activiteit.

Inhoud van de LaserStriker Lasergame kist

12 lasergame pistolen in een stoere kist

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ideeën voor spannende lasergames

Extra batterijen en een schroevendraaier

Kan niet verstuurd worden

Kijk voor alle uitbreidingen bij Lasergame Accessoires

N

Bekijk ook de spelsuggesties hieronder!

Uitbreidingen

Met een set Intelligent Targeting Systems kan je jouw lasergamefeestje nog leuker maken! Stel hem in als bom, bewaker of dokter om je levens weer aan te vullen.

Meer guns nodig? Geen probleem, wij verhuren meer dan 120 lasergame geweren. De Laser Strikers zijn combineerbaar met de grotere Assault Strikers.

 Je kan jouw lasergame arena spannender maken met camouflage netten, lichteffecten, een mooie soundbox of een rookmachine.

Assault Striker

Speelduur en batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee.

Spelsuggesties met Targets

Voor 1 euro per stuk, kan je de set laser strikers of assault strikers uitbreiden met targets. Als je op een target schiet, krijgt hij de kleur van jouw team. Hierdoor zijn de targets heel leuk als vlag te gebruiken.

Vlag veroveren
Elk team heeft een target. Je legt het target op een strategische plaats neer. Het team dat de vlag van het andere team verovert, heeft gewonnen.
President
Je kunt een teamlid ‘president’ maken. De president draagt een target. Doel is om jouw president te beschermen en de president van het andere team te raken. Het team dat de president van het andere team raakt wint.
Zoek de vlag!
Verstop zelf een target ergens in het midden van het speelveld. Beide teams starten bij hun basis en gaan op zoek naar de vlag. Wie als eerste de vlag veroverd heeft, heeft gewonnen.
Fortnite lasergame
Speel je favoriete computerspel na! Tijdens het spel maakt de spelleiding het speelveld steeds een beetje kleiner. Een super leuk lasergame spel voor jouw fortnite kinderfeestje!
Assault Striker
Targets veroveren
In het speelveld hang je een aantal targets op. Elk target heeft een aantal punten. De teams kunnen punten verdienen door de targets te veroveren. Eenmaal veroverd moeten ze verdedigd worden.
Het team met de meeste punten wint. Als je af bent, ga je naar de spelleiding. Elke keer dat je af bent, gaan er punten af. Het team met de meeste punten wint. Dit spel is vooral geschikt voor oudere kinderen, omdat het alleen werkt als iedereen eerlijk speelt.
Onderaan deze pagina staan nog meer spelsuggesties. Ook in de lasergameset zitten spelsuggesties.

Tips

  • Spelen in een bos is super gaaf.
  • Bouw eerst een basis met stokken en doeken.
  • Zoek een locatie waar de bodem niet bedekt is met kleine struiken en bramen.
  • Bij (mot)regen kunnen de lasergame geweren niet buiten gebruikt worden. Gaat het regenen, berg de pistolen dan op en speel even een ander spel, bijvoorbeeld verstoppertje. Of verzin samen een spel.
  • Het is ook heel spannend om in de schemering te spelen.
  • Bij slecht weer voorspelling kan je een gymzaal huren en deze ombouwen tot indoor arena met de gymtoestellen. Dat vinden de kinderen ook erg leuk.
  • Let wel op dat, waar je ook speelt, de speelomgeving veilig is.
=

Huur je lasergames en speel zolang als jij wil!

Het voordeel van een lasergame set huren is dat je op je eigen locatie zolang kunt spelen als jij wilt. Cool Kinderfeestje verhuurt Laser Strikers en grotere Assault strikers. Als je de lasergames komt ophalen geven we je uitgebreide uitleg hoe de geweren werken en welke spellen leuk zijn om te spelen.
Het is ook mogelijk om de Laser Strikers los te huren. Ze kosten dan 5 euro per stuk. Let op: vanaf 8 laserguns is het goedkoper om een set te huren.
Assault Striker

Ophalen in Wageningen

Je haalt de lasergames op in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft automatisch een ophaaltijd na half 10 ‘s ochtends. Komt het beter uit om ze eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Meestal is dat gewoon mogelijk.

 
Wil je de guns ‘s avonds gebruiken dan kan je ze zonder extra kosten de volgende ochtend om 9 uur terugbrengen. Zijn ze de dag na jouw huur niet verhuurd, dan kan je ze, in overleg, ook nog wat later terugbrengen. Selecteer bij je reservering dan alleen de speeldag.

Zondag gratis!

Als je op zaterdag huurt, is de zondag zelfs gratis! Je mag de set dan op zondagavond of op maandagochtend terugbrengen. Selecteer bij je boeking de zaterdag en de zondag. De zondag-korting wordt automatisch verrekend. 

Wij versturen onze lasergame sets helaas niet. 

Op die manier kunnen we garanderen dat elke verhuur door kan gaan.

Coolkinderfeestje: lasergameverhuur Wageningen, dichtbij Ede en arnhem.

Meerdagen korting

Wil je meerdere dagen huren, dan krijg je 50% korting op de tweede en volgende huurdag, met uitzondering van vrijdag en zaterdag.
Wil je bijvoorbeeld dinsdag, woensdag en donderdag huren, dan krijg je 50% korting op de woensdag en donderdag. Heel handig voor bijvoorbeeld een schoolkamp!
=

Andere leuke spellen om te spelen

Death match
Twee, drie of vier teams strijden tegen elkaar tot een team volledig is uitgeschakeld. Omdat het leuker is om te spelen dan om aan de kant te zitten, spreken wij meestal af dat als je af bent, je naar de spelleider gaat. Na een halve minuut mag je weer verder spelen. De spelleider noteert de teamkleur, zodat je aan het eind van het spel weet welk team gewonnen heeft.
The Hunger games/Free for all
Bij dit spel worden vooraf geen teams gemaakt. Als je The hunger games speelt, mogen de deelnemers natuurlijk besluiten om teams te maken, maar pas op: je teamleden kunnen zich ook tegen je keren!
Omdat twee mensen met dezelfde teamkleur elkaar niet kunnen raken, mag je tijdens dit spel van teamkleur wisselen.
De speler die het langs blijft leven heeft gewonnen. Ook bij dit spel kan het erg lang duren voordat iedereen af is. Daarom spreken wij ook bij dit spel meestal af dat je naar de spelleider gaat als je af bent. De spelleider noteert de namen. Staan er drie spelers bij de spelleider en komt er nog iemand bij dan mag de eerste speler weer verder spelen. De speler die als laatste af is, heeft gewonnen.

Lasergame Wageningen: Voor slechts €40,- kan je bij ons een lasergameset huren voor 12 personen! Gave, veilige laserguns die je op jouw eigen locatie kan gebruiken. Speel in het bos, gymzaal of in je eigen wijk!  Voor een geweldig lasergame kinderfeestje, tienerfeestje, familiefeest, klassenfeest of een feest van je studentenvereniging. Lasergame huren Wageningen. Dichtbij Ede, Bennekom, Veenendaal, Arnhem, Rhenen, Renkum, Barneveld, Leersum of Nijmegen.
Lasergamen in Gelderland, Utrecht of Brabant – kom bij ons je lasergame huren!