LaserStriker Lasergame set

Spannende Lasergame Pistolen voor Alle Leeftijden

De Laser Striker laserpistolen zijn lichtgewicht en gebruiksvriendelijk, waardoor ze geschikt en plezierig zijn voor iedereen vanaf ongeveer 6 jaar oud. Deze laserguns zijn ook populair bij middelbare scholen en studenten.

Een lasergame set met 12 Laser Strikers is te huur voor slechts €40. Als je met een kleinere groep speelt, kun je ook individuele laserwapens huren voor €5 per stuk. Voor grotere groepen bieden we de mogelijkheid om meerdere lasergame sets te huren en/of extra laserguns toe te voegen.

Deze laserguns hebben geen vestjes of helmen nodig, omdat spelers elkaar raken op de pistolen zelf. Hierdoor kunnen deelnemers vrij en onbelemmerd rondrennen tijdens het spel.

Deze feestkist kan niet worden bezorgd of verzonden.

“Onze zoon heeft gister zijn kinderfeestje gevierd. Hij wordt 8 en wilde heel
graag een lasergame feestje. Omdat het regende konden we het niet in de tuin vieren maar hebben we een gymzaal gehuurd, waar hij en zijn 17 vriendjes zich heel erg goed hebben vermaakt. De materialen en de service van cool kinderfeestje waren super goed, bedankt. En we bevelen jullie zeker aan.

~Familie Laurman

“Voor de tweede keer een lasergame feestje gedaan met een gehuurde kist.
Was weer helemaal top! Deze keer binnen moeten spelen maar de kinderen wildenmaar doorgaan. Rookmachine erbij maakte het net wat spannender.

~C van Olden

“Voor de 2de keer lasergames gehuurd. Alles super goed geregeld. Zelfs met schroevendraaier en reserve batterijen (hadden we beiden niet nodig)

~Carola

“Wij hebben de materialen gehuurd voor het lasergamen en zijn super tevreden. Klantvriendelijk, in overleg is alles mogelijk en alles deed echt goed. Zeker een aanrader.

~Silvia

“We hebben met 13 jongens een geweldige middag gehad! Ze hebben zich heerlijk kunnen uitleven in het bos. Reactie van één van de jongens: wie is er morgen jarig en regelt dan hetzelfde feestje? Dit zegt denk ik genoeg!
Ophalen en terugbrengen liep soepel. Goede uitleg over het gebruik van de geweren en goed betaalbaar.

~Lianne

“Wij hebben de materialen gehuurd voor het lasergamen en zijn super tevreden. Klantvriendelijk, in overleg is alles mogelijk en alles deed echt goed. Zeker een aanrader.

~Silvia

Inhoud van de LaserStriker Lasergame kist

12 lasergame pistolen in een stoere kist

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ideeën voor spannende lasergames

Extra batterijen en een schroevendraaier

Kan niet verstuurd worden

Kijk voor alle uitbreidingen bij Lasergame Accessoires

N

Bekijk ook de spelsuggesties hieronder!

Uitbreidingen

Met een set Intelligent Targeting Systems (ITS) kan je jouw lasergamefeestje nog leuker maken! Stel hem in als dokter (medkit), bom of bewaker. Je huurt een set van twee ITS’en voor €5. Zodat elk team er een heeft. Je kunt ook 2 sets huren als je met vier teams wilt spelen. Op de pagina van de Assault Strikers (grote laser geweren) vind je spellen die je met met ITS’en kunt spelen.

Ook targets zijn leuk om erbij te huren. Deze zijn €1,- per stuk. Je kunt ze bijvoorbeeld erg goed als vlag gebruiken! Lees verderop deze pagina’s welke spellen je met laser targets kunt spelen!

Meer guns nodig? Geen probleem, wij verhuren meer dan 200 lasergame geweren. De Laser Strikers zijn combineerbaar met de grotere Assault Strikers. Losse laser pistolen kosten €5 per stuk. Vanaf 8 laser guns is het voordeliger om een lasergame set te huren met 12 laser pistolen.

Je kan jouw lasergame arena spannender maken met camouflage netten, lichteffecten, een mooie soundbox of een rookmachine.

Je kunt ook camo schmink of camouflage bandana’s bij ons bestellen.

Assault Striker

Hoe werken de laser guns?

Je kan met twee, drie of vier teams lasergamen. Je eigen teamleden kan je gelukkig niet raken.

Deze lasergames hebben 4 wapens: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer.

Er zit een schild op deze laser wapens. Als je dat aanzet, moet je twee keer zo vaak geraakt worden om al je levens kwijt te raken.

De LaserStrikers hebben een ongelimiteerde voorraad munitie

Deze lasergames hebben 4 wapens: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer.

Speelduur en batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen en een schroevedraaier in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee. Zodat jullie ongelimiteerd kunnen doorspelen.

Spelsuggesties met Targets

Voor €1,- per stuk, kan je de set Laser pistolen of Laser geweren uitbreiden met targets. Als je op een target schiet, krijgt hij de kleur van jouw team. Hierdoor zijn de targets heel leuk als vlag te gebruiken.

Vlag veroveren
Elk team heeft een target. Je legt het target op een strategische plaats neer. Zorg dat het target niet van een grote afstand te raken is door hem ergens achter te leggen. Verstop hem niet, want als hij niet te raken is, is het ook niet leuk.
Het team dat de vlag van het andere team verovert, heeft gewonnen.
President of V.I.P.
Je kunt een teamlid ‘president’ of V.I.P. maken. De president of V.I.P. draagt een target. Doel is om jouw president/V.I.P. te beschermen en de president/V.I.P. van het andere team te raken. Het team dat de president/V.I.P. van het andere team raakt wint. Welke strategie gebruiken jullie?
Zoek de vlag!
De spelleider verstopt (wel zichtbaar van dichtbij anders kan hij niet geraakt worden) een target ergens in het midden van het speelveld. Beide teams starten bij hun basis en gaan op zoek naar de vlag. Wie als eerste de vlag veroverd heeft, heeft gewonnen.
Fortnite lasergame
Speel je favoriete computerspel na! Tijdens het spel maakt de spelleiding het speelveld steeds een beetje kleiner. Een super leuk lasergame spel voor jouw fortnite kinderfeestje!
Assault Striker
Targets veroveren
In het speelveld hang je een aantal targets op. Elk target heeft een aantal punten. De teams kunnen punten verdienen door de targets te veroveren. Eenmaal veroverd moeten ze verdedigd worden.
Als je af bent, ga je naar de spelleiding. Elke keer als een teamlid af is, gaan er punten van de teamscore af. Het team met de meeste punten wint.
Dit spel is vooral geschikt voor oudere kinderen. Ook werkt dit spel alleen als iedereen eerlijk speelt.
Kijk voor nog meer lasergame spellen onderaan deze pagina!

Tips

  • Spelen in een bos is super gaaf.
  • Bouw eerst een basis met stokken en doeken.
  • Zoek een locatie waar de bodem niet bedekt is met kleine struiken en bramen.
  • Bij (mot)regen kunnen de lasergame geweren niet buiten gebruikt worden. Gaat het regenen, berg de pistolen dan op en speel even een ander spel, bijvoorbeeld verstoppertje. Of verzin samen een spel.
  • Het is ook heel spannend om in de schemering te spelen.
  • Bij slecht weer voorspelling kan je een gymzaal huren en deze ombouwen tot indoor arena met de gymtoestellen. Dat vinden de kinderen ook erg leuk.
  • Let wel op dat, waar je ook speelt, de speelomgeving veilig is.
=

Huur je lasergames en speel zolang als jij wil!

Het voordeel van een lasergame set huren is dat je op je eigen locatie zolang kunt spelen als jij wilt. Cool Kinderfeestje verhuurt Laser Strikers en grotere Assault strikers. Als je de lasergames komt ophalen geven we je uitgebreide uitleg hoe de geweren werken en welke spellen leuk zijn om te spelen.
Het is ook mogelijk om de Laser Strikers los te huren. Ze kosten dan 5 euro per stuk. Let op: vanaf 8 laserguns is het goedkoper om een set te huren.
Assault Striker

Ophalen in Wageningen

Je haalt de lasergames op in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft automatisch een ophaaltijd na half 10 ‘s ochtends. Komt het beter uit om ze eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Meestal is dat gewoon mogelijk.

 
Wil je de guns ‘s avonds gebruiken dan kan je ze zonder extra kosten de volgende ochtend om 9 uur terugbrengen. Zijn ze de dag na jouw huur niet verhuurd, dan kan je ze, in overleg, ook nog wat later terugbrengen. Selecteer bij je reservering dan alleen de speeldag.

Zondag gratis!

Als je op zaterdag huurt, is de zondag zelfs gratis! Je mag de set dan op zondagavond of op maandagochtend terugbrengen. Selecteer bij je boeking de zaterdag en de zondag. De zondag-korting wordt automatisch verrekend. 

Wij versturen onze lasergame sets helaas niet. 

Op die manier kunnen we garanderen dat elke verhuur door kan gaan.

Coolkinderfeestje: lasergameverhuur Wageningen, dichtbij Ede en arnhem.

Meerdagen korting

Wil je meerdere dagen huren, dan krijg je 50% korting op de tweede en volgende huurdag, met uitzondering van vrijdag en zaterdag.
Wil je bijvoorbeeld dinsdag, woensdag en donderdag huren, dan krijg je 50% korting op de woensdag en donderdag. Heel handig voor bijvoorbeeld een schoolkamp!
=

Andere leuke spellen om te spelen

Death match
Twee, drie of vier teams strijden tegen elkaar tot een team volledig is uitgeschakeld. Omdat het leuker is om te spelen dan om aan de kant te zitten, spreken wij meestal af dat als je af bent, je naar de spelleider gaat. Na een halve minuut mag je weer verder spelen. De spelleider noteert de teamkleur, zodat je aan het eind van het spel weet welk team gewonnen heeft.
The Hunger games/Free for all
Bij dit spel worden vooraf geen teams gemaakt. Als je The hunger games speelt, mogen de deelnemers natuurlijk besluiten om teams te maken, maar pas op: je teamleden kunnen zich ook tegen je keren!
Omdat twee mensen met dezelfde teamkleur elkaar niet kunnen raken, mag je tijdens dit spel van teamkleur wisselen.
De speler die het langs blijft leven heeft gewonnen. Ook bij dit spel kan het erg lang duren voordat iedereen af is. Daarom spreken wij ook bij dit spel meestal af dat je naar de spelleider gaat als je af bent. De spelleider noteert de namen. Staan er drie spelers bij de spelleider en komt er nog iemand bij dan mag de eerste speler weer verder spelen. De speler die het minste af is gegaan, heeft gewonnen.

Lasergame Wageningen: Voor slechts €40,- kan je bij ons een lasergameset huren voor 12 personen! Gave, veilige laserguns die je op jouw eigen locatie kan gebruiken. Speel in het bos, gymzaal of in je eigen wijk!  Voor een geweldig lasergame kinderfeestje, tienerfeestje, familiefeest, klassenfeest of een feest van je studentenvereniging. Lasergame huren Wageningen. Dichtbij Ede, Bennekom, Veenendaal, Arnhem, Rhenen, Renkum, Barneveld, Leersum of Nijmegen.
Lasergamen in Gelderland, Utrecht of Brabant – kom bij ons je lasergame huren!