Leuke kinderfeestjes

Wil jij een leuk kinderfeestjes thuis organiseren?

Wij verhuren en verkopen veel verschillende en betaalbare kinderfeestjes. Zowel actieve en creatieve feestjes als speurtochten. Alles wat je nodig hebt voor het partijtje zit in de themakist. Je hoeft zelf alleen nog voor eten en drinken te zorgen!

Organiseer heel makkelijk een super leuk kinderfeestje thuis!

Als je een kinderfeestje thuis wilt vieren scheelt het veel voorbereidingstijd en geld om een kinderfeestje te huren.

Een draaiboek en spelletjes zitten bijvoorbeeld al bij feestjes die je huurt en natuurlijk alle spullen die je nodig hebt. Je hoeft alleen nog even boodschappen te doen!

Als je het kinderfeestje even voorbereid is het vaak leuker. Kijk voor tips voor de voorbereiding en het bedenken van een kinderfeestje op tips kinderfeestje.

Kijk voor tips voor de voorbereiding van een tienerfeest bij Tips Tienerfeestje.

Met een themakist die je huurt, heb je dus heel voordelig en makkelijk een super leuk kinderfeestje thuis!

We hebben veel verschillde kinder- en tienerfeestjes. Zoals een lasergame kinderfeestje, smokkelspel, piraten speurtocht, jungle kinderfeestje, disco feestje, koekjesbakfeestje, verschillende knutsel kinderfeestjes, thuisbios, kabouterfeestje en een cupcake feestje.

Binnenkort komen er nog meer speurtochten bij!

N

Wat ga je doen?

N

Binnen of buiten?

N

Tips

N

Voorbereiding

Lasergame kinderfeestje

Wil je een actief kinderfeestje thuis vieren? Huur een lasergame set van 12 LaserStrikers voor €40, of een set van 12 grotere geweren voor €50.

Leuk voor jongens en meiden!

Smokkelspel

Smokkel echte spullen in VOC stijl van de ene naar de andere smokkelpost, maar pas op dat je niet gepakt wordt door de douane! Voor €30 huur je een compleet smokkelspel voor een spannend en actief kinderfeestje thuis.

Cupcake kinderfeest

Cupcakes versieren is een leuke activiteit voor een kinderfeestje thuis. Alles wat je nodig hebt, zit in de feestkist inclusief een handleiding cupcakes versieren en een bijpassend tafelzeil.

Cool kinderfeestje voor een geslaagd en betaalbaar kinderfeestje thuis!

Over ons

Wij zijn Evelijn en Vincent. Als je Cool Kinderfeestje belt krijg je een van ons aan de lijn! Meer over ons

0317 23 40 05

Dagelijks van 8:30 tot 20:00 

info@coolkinderfeestje.nl

We geven meestal binnen een paar uur antwoord!

Lasergame kinderfeestje

Als je een lasergameset huurt, hoef je alleen nog even na te denken waar je het lasergamefeestje gaat vieren en voor iets lekkers te zorgen.

Het is bijvoorbeeld erg leuk om in het bos te lasergamen. Bijna elke plek is geschikt, zolang er niet al te veel bramen groeien. Je kunt natuurlijk ook een gymzaal huren en deze inrichten of je boekt de All Stars Arena. Deze indoor arena is in Wageningen en al helemaal voor je ingericht, inclusief spannende lichteffecten en muziek!

Een lasergame kinderfeestje is altijd een succes. Iedereen vindt het leuk om met de laserguns te spelen, jong en oud, jongens en meisjes!

Smokkelspel

Een leuk en actief kinderfeestje voor thuis is het smokkelspel. Je smokkelt spullen in VOC thema van de ene naar de andere smokkelpost. Alles wat je nodig hebt zit in de kist. Een  actief en origineel kinderfeestje!

Andere kinderfeestjes die te huur zijn bij Cool Kinderfeestje zijn: Een Piratenfeestje (speurtocht), het Kabouterfeestje (buiten als speurtocht of voor binnen), jungle speurtocht en een Bakkersfeestje voor de jongste kinderen, een Cupcake kinderfeestje, een Disco kinderfeestje, een Thuisbioscoop feestje. Ook hebben we vier knutsel kinderfeestjes in verschillende thema’s: Eenhoorn kinderfeestje, zeemeermin feestje, Jungle feestje en beauty kinderfeestje. De knutselfeestjes zijn koop feestjes, je hoeft ze dus niet terug te brengen.

Binnenkort komen er ook nog een aantal speurtochten bij.