Lasergames huren bij Cool Kinderfeestje in Wageningen

Voor €40 huur je bij Cool Kinderfeestje een lasergameset van 12 Laser Striker pistolen voor een hele dag of zelfs een heel weekend.

Speel zolang als je wilt op jouw eigen locatie!

 

Lasergame huren Wageningen

N

Tot 200 guns mogelijk

N

Betrouwbare guns

N

Flexibel

N

Betaalbaar

LaserStriker laserguns

Laser Striker lasergameset

Een lasergameset van 12 Laser Strikers laser pistolen huur je voor €40 per dag. Bij verhuur op zaterdag is de zondag bij Cool Kinderfeestje gratis!

We verhuren ook losse laserguns voor €5 per stuk.

Assault Striker lasergameset

Een lasergameset van 12 grotere Assault Striker Laserguns huur je bij Cool Kinderfeestje voor €50 per dag of zelfs per weekend!

Wij verhuren ook losse Assault Striker Laser geweren voor €6 per stuk.

Professionele guns

Heb je liever een begeleid lasergamefeestje met professionele laserguns? Dat kan ook! Kijk op ZapTeam.nl

Over ons

Wij zijn Evelijn en Vincent. Als je Cool Kinderfeestje belt krijg je een van ons aan de lijn! Meer over ons

0317 23 40 05

Dagelijks van 8:30 tot 20:00 

info@coolkinderfeestje.nl

We geven meestal binnen een paar uur antwoord!

Zoek je lasergame verhuur in Wageningen? Dan ben je bij Cool Kinderfeestje aan het goede adres. Wij verhuren al 6 jaar lasergamesets voor lasergame kinderfeestjes, schoolkampen, klassenfeesten, studenten activiteiten, vrijgezellenfeesten, teamuitjes en  familiefeesten. Lasergamen is altijd een succes! We verhuren de betrouwbare Laser Strikers en de grotere Assault Strikers. Deze laserguns zijn degelijk en door elkaar te gebruiken. We zijn begonnen met 12 Laser Strikers, maar inmiddels hebben we meer dan 120 laserguns te huur.

 

Lasergame huren

Een lasergame kinderfeestje is altijd een groot succes ook bij drukke groepen, omdat de kinderen lekker kunnen rennen. Ook is het heel erg leuk voor een klassenfeest of schoolkamp. Het voordeel van huren is dat je zolang kunt spelen als je wilt.

 

Lasergame spellen

Je kunt allerlei verschillende lasergame spellen spelen. Bij jonge kinderen is rennen en schieten favoriet. Kinderen vanaf een jaar of 9 vinden het heel leuk om ook vlag te veroveren. Je kunt dit doen met targets (die kan je voor €1 per stuk bij bestellen), maar je kunt natuurlijk ook gewoon theedoeken gebruiken.

 

Vervolg lasergame spellen

Ook is een spel met een dokter erg leuk (ITS bij te bestellen voor €5 voor een setje van twee). Elk team heeft een eigen dokter. Als je bijna af bent en je schiet op de dokter dan krijg je alle levens weer terug. Zo hoef je niet zo vaak naar de spelleider, omdat je niet zo vaak af gaat.

 

De ITS is voor kinderen vanaf 10 jaar ook te gebruiken als Bom of als Bewaker, bijvoorbeeld om de vlag te beschermen. Als je de lasergameset komt ophalen leggen we uit hoe de guns werken. In de lasergame kist zit ook een kaart met spelsuggesties. 

Op deze site onder het kopje Laser Strikers en Assault Strikers staan nog meer lasergames die erg leuk zijn om te spelen.