Kinderfeestje thuis

Vier een  geweldig kinderfeestje thuis! Bij Cool Kinderfeestje kan je betaalbare kinderfeestjes huren. Leuk en gemakkelijk!

Huur bijvoorbeeld een lasergame set van 12 laserguns voor €40 of een compleet smokkelspel in VOC thema voor €30.

Kinderfeestje

N

Super leuk en makkelijk

N

Betaalbaar

N

Flexibel

N

Betrouwbaar

Lasergame feestje

Bij Cool Kinderfeestje organiseer je heel betaalbaar een geweldig lasergame kinderfeestje. Huur een lasergame set van 12 guns voor €40 en speel zolang als je wilt!

Smokkelspel

Smokkel echte voorwerpen van de ene naar de andere smokkelpost, maar pas op voor de douane! Een compleet kinderfeestje voor urenlang speelplezier. 

Heel veel leuke kinderfeestjes

Je kunt bij Cool Kinderfeestje nog veel meer leuke en betaalbare kinderfeestjes huren. Bijvoorbeeld een piraten speurtocht, Jungle speurtocht, disco kinderfeestje, cupcake kinderfeestje, koekjes bakfeest, een kabouterfeestje en een thuisbios. Ook hebben we knutsel kinderfeestjes.

Over ons

Wij zijn Evelijn en Vincent. Als je Cool Kinderfeestje belt krijg je een van ons aan de lijn! Meer over ons

0317 23 40 05

Dagelijks van 8:30 tot 20:00 

info@coolkinderfeestje.nl

We geven meestal binnen een paar uur antwoord!

Bij Cool Kinderfeestje kan je themakisten huren of kopen. De kinderfeestjes in de verhuur kom je ophalen en terugbrengen in Wageningen. Bij het ophalen geven we je een uitgebreide uitleg. Ook zit er een uitleg in de feestkist.

De koop kinderfeestjes kan je ophalen of laten verzenden. Als je het feestje wilt ophalen, krijg je een aantal tijden waaruit je kunt kiezen. Komt het niet uit: bel of mail even dan maken we een andere afspraak.

Houd bij verzending rekening met een verzendtijd van 3-4 dagen. Heb je het feestje snel nodig, bel dan even dan kijken we of het lukt om het sneller te verzenden.

Bij de koopfeestjes krijg je het draaiboek per e-mail opgestuurd, zodat je meteen met de voorbereiding kunt beginnen.

Wij vinden het leuk om leuke feestjes te bedenken en jullie daar blij mee te maken. We proberen de kinderfeestjes zo betaalbaar mogelijk aan te bieden, zodat iedereen een geweldig kinderfeestje kan geven.