Lasergame feestje


Kies je eigen speelterrein

Je kan in het bos een mooie plek zoeken,  in een grote lege schuur forten bouwen van oude spullen en elkaar te lijf gaan of misschien staat er wel een leeg, donker gebouw in jouw buurt waar je een paar uur in mag rondsluipen…

Veilig en makkelijk

Onze lasergame spullen werken met infrarood, dat is 100% veilig voor de ogen. De laserpistolen en lasergeweren zijn licht van gewicht en je hebt geen vestjes of helmen nodig, je raakt elkaar op de pistolen zelf. Bij het afhalen krijg je uitgebreide uitleg van hoe het werkt en welke spellen leuk zijn om te spelen.

Slecht weer?

Huur een gymzaaltje! Veel scholen verhuren hun gymzaal voor weinig geld. Met onze rookmachine en lichteffecten en met matten en andere gymspullen kan je dan een een echte lasergame arena bouwen.

Let op
De lasergame spullen mogen bij regen niet buiten gebruikt worden. Je mag daarom bij een slechte weersverwachting tussen 24 uur en 12 uur van tevoren annuleren. Zie ook de voorwaarden

leuk voor jongens en meisjes van alle leeftijden

Lasergamen is een geweldig en sportief spel voor jong en oud. Het is spannend, leuk, uitdagend en aan het eind van de dag zal je zelf tegen je ouders moeten zeggen dat het tijd is om te stoppen, anders blijven ze nog uren door spelen!

Teamuitje of bedrijfsactiviteit

Lasergamen ook erg leuk als teamactiviteit of bedrijfsfeest! Diverse bedrijven waaronder PriceWaterhouseCoopers en de HKU hebben al met onze lasergames hun kantoren onveilig gemaakt maar ook studentenverenigingen weten ons te vinden, je bent nooit te oud om het lasergevecht met elkaar aan te gaan!

vanaf €40,- per dag

Mogelijkheden

Een set Laserpistolen of Lasergeweren is uit te breiden met allerlei leuke accessoires. Hieronder vind je meer informatie over onze laser sets en alle accessoires.

ZapTeam Lasertag

Begeleid professioneel lasergamen op jouw locatie

Meer info

Laser Striker Lasergame set

12 laserpistolen met 4 wapenstanden voor uren speelplezier

Meer info

Assault Striker Lasergame set

12 lasergeweren met 5 wapenstanden en munitie die op raakt

Meer info

LightBattle Lasergame set

12 laserguns met 4 wapenstanden, trilfunctie en munitie die op raakt

Meer info

Coole lasergame accessoires

Allerlei vette extra's om het lasergevecht extra spannend te maken

Meer info