Herroepingsrecht

Bij de diensten van Cool Kinderfeestje gaat om producten die verhuurd worden. In de overeenkomst is een bepaald tijdstip of een bepaalde periode van nakoming voorzien. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing. Huurder kan wel annuleren onder de voorwaarden gesteld in art. 5.2 en 5.3 van onze voorwaarden.

 

Herroepingsrecht bij verkoopfeestjes

Voor onze verkoopfeestjes geldt het herroepingsrecht. Een retour moet binnen 14 dagen na aankoop gemeld worden. Na de melding moet het feestje binnen 14 dagen geretourneerd worden.
Retourneren is mogelijk per post, of door het feestje persoonlijk terug te brengen. Verzendkosten bij retourneren zijn voor rekening van de koper.
Het herroepingsrecht geldt niet voor de digitaal aangeleverde onderdelen van het feestje zoals bijvoorbeeld de uitleg, idee├źn, verhalen, planning en spelletjes. Voor al onze verkoopfeestjes geldt dat de waarde van de digitale inhoud 50% van het gehele feestje bedraagt.
Bij het ongebruikt en ongeopend retourneren van een verkoopfeestje wordt daarom 50% van het totale bedrag binnen 14 dagen teruggestort.