Thuisbioscoop


Gezellig thuis op de bank toch een bioscoop ervaring hebben? Of vet gamen op een groot beeld? Onze thuisbioscoop is precies wat je zoekt! Je moet zelf alleen nog zorgen voor een film, een witte muur, een donkere ruimte, popcorn en frisdrank!

Je krijgt een makkelijke gebruiksaanwijzing mee en instructies voor het aansluiten. Zo heb je in een handomdraai een bioscoop in jouw woonkamer staan.
Onze thuisbioscoop bestaat uit een 1000 Lumen LED beamer en een 2.1 geluidsset. De thuisbios is makkelijk aan te sluiten zodat je binnen enkele minuten het echte bioscoop gevoel in je woonkamer hebt! Sluit je favoriete mediaspeler aan en genieten maar! Afspelen kan vanaf USB, SD, DVD, Blu-Ray, laptop, tablet of telefoon. Je kan natuurlijk ook jouw favoriete game console aansluiten.

Let op:

 • Een goede donkere ruimte is noodzakelijk voor het mooiste beeld
 • Je moet zelf voor een witte muur of projectiescherm zorgen
 • De beamer staat op een afstand van 2 tot 3 meter van het projectievlak, afhankelijk van de grootte van het projectievlak.

Korting in combinatie met sommige van onze andere feestjes is mogelijk - vanaf €25,- per dag! (afhankelijk van welk ander feestje je huurt. Start je huuraanvraag met een ander feestje en de thuisbioscoop wordt je automatisch aangeboden met korting.)
vanaf €30,- per dag

Inhoud feestkist

 • LG 2.1 Soundbar systeem voor mooi bios geluid
 • MiniDesign 1000 Lumen LED projector
 • Bekabeling

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 2,-
  v.a. € 2,-
  v.a. € 5,-