Laser Striker Lasergame Set


Sterke en snelle laserpistolen

De Laser Striker laserpistolen zijn licht en handzaam waardoor ze ook al voor jonge kinderen goed te gebruiken zijn! Ze bieden een keus uit 4 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer. Het is belangrijk om goed na te denken voor je van wapen wisselt.

Voor noodgevallen zit er een schild op deze laserguns. Als je dat inschakelt, loop je een minuut lang minder schade oploopt als je geraakt wordt. Handig als er opeens een heleboel vijanden voor je neus staan!

De LaserStrikers hebben een ongelimiteerde voorraad munitie, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Je schiet op elkaars pistool, je hoeft geen hesjes, petjes of helmen op. Gewoon lekker vrij in het bos rondrennen dus!

Je kan met vier teams tegelijkertijd lasergamen.

Batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met volledig opgeladen batterijen. Die gaan zeker 6 tot 8 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.

Uitbreidingen


Een middag lasergamen met de LaserStrikers kan nog spannender worden. Met een set ITS'sen, Laser Targets en coole camouflage bandana's bijvoorbeeld wordt het al gauw een echt spannend gevecht waar je urenlang plezier van kan hebben.

Zie  Lasergame Accessoires voor meer vette extra's!
vanaf €40,- per set

Inhoud feestkist

 • 12 laserpistolen in een stoere kist
 • Gebruiksaanwijzing
 • Extra batterijen voor noodgevallen

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 1,-
  v.a. € 3,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 0,-
  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 2,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-