Laser Striker Lasergame Set


Sterke en snelle laserpistolen

De Laser Striker laserpistolen zijn licht en handzaam waardoor ze ook voor jonge kinderen goed te gebruiken zijn. Ze bieden een keus uit 4 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer. 

Voor noodgevallen zit er een schild op deze laserguns. Als je dat inschakelt, loop je een halve minuut lang minder schade op als je geraakt wordt. Handig als er opeens een heleboel vijanden voor je neus staan!

De LaserStrikers hebben een ongelimiteerde voorraad munitie. Je schiet op elkaars pistool, je hoeft geen hesjes, petjes of helmen op. Gewoon lekker vrij in het bos rondrennen dus!

Je kan met vier teams tegelijkertijd lasergamen.


Uitbreidingen

Een middag lasergamen met de LaserStrikers kan nog spannender worden met een set van twee ITS'sen, die  je kunt instellen als dokter, bom of bewaker. Ook Laser Targets zijn leuk erbij omdat ze o.a. te gebruiken zijn als vlag.

Zie  Lasergame Accessoires voor meer vette extra's! Zoals een rookmachine, lichtset en coole camouflage netten.

Batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 tot 6 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 tot 6 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee. 
vanaf €40,- per set

Inhoud feestkist

 • 12 laserpistolen in een stoere kist
 • Gebruiksaanwijzing
 • Spelsuggesties
 • Extra batterijen en een schroevendraaier voor noodgevallen

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 0,-
  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-