Assault Striker Lasergame Set


Stoere, grote lasergame geweren

De Assault Striker lasergeweren zijn zo groot dat je ze met twee handen vast moet houden. Gelukkig zijn ze niet zwaar, dus bruikbaar voor iedereen! Ze bieden een keus uit 5 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar ook iets trager. Denk telkens goed na als je van wapen wisselt!

Voor noodgevallen zit er een schild op deze blasters, dat een minuut lang zorgt dat je minder schade oploopt als je geraakt wordt. Ideaal als de vijand je in de val heeft gelokt!

Het belangrijkste is dat je je munitievoorraad goed in de gaten houdt, herlaad regelmatig want als je zonder komt te zitten ben je er zo geweest.

Voordat je kan schieten activeer je het geweer met de vingerafdruk scan en daarna kan je helemaal los gaan. Je kan spelen met vier teams tegelijkertijd.

Batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met volledig opgeladen batterijen. Die gaan zeker 6 tot 8 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.

Uitbreidingen


De Assault Strikers zijn onder andere uit te breiden met speciaal voor deze geweren gemaakte Refractor Launchers. Die klik je op je geweer om er een megasterke raketwerper van te maken. Twee rake schoten en je vijand is naar de maan!

Zie  Lasergame Accessoires voor meer vette extra's!
vanaf €50,- per set

Inhoud feestkist

 • 12 lasergeweren in een stoere kist
 • Gebruiksaanwijzing
 • Extra batterijen voor noodgevallen

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 1,-
  v.a. € 3,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 0,-
  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 2,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-