We hebben weer nieuwe kinderfeestjes ontwikkeld. Ons assortiment is uitgebreid met een piraten speurtocht en een aantal knutselfeestjes in de thema’s: jungle, zeemeermin, eenhoorn en beauty.

Bij het jungle knutsel kinderfeestje ga je met lichtgewicht klei op een machaniekje een jungle diertje knutselen. Met de wiebeloogjes worden ze erg grappig. Wij hebben zelf natuurlijk ook even geprobeerd hoe je de diertjes het makkelijkst kunt maken. Het was erg leuk om te doen. Ook onze 15 jaar oude zoon heeft met veel plezier meegedaan.

Bij de andere knutselfeestjes ga je een sieraden doosje verven. Er zitten vier kleuren plakkaatverf in het knutselpakket. Met deze kleuren kunnen de kinderen alle kleuren van de regenboog of pasteltinten zelf mengen. Een kaart met menginstructies zit ook in de themakist. Na het verven gaan de kinderen een hanger voor een ketting maken van krimpfolie. Bij het eenhoorn en zeemeermin kinderfeestje zit er voorbedrukt krimpfolie. Bij het beauty kinderfeestje kunnen ze zelf een hanger ontwerpen. Als de sieradenkistjes droog zijn, kunnen de kinderen ze versieren met stickers in het thema. Bij het eenhoorn en zeemeermin feestje zit ook make up in het thema, zodat je leuke foto’s kunt maken. Bij het beauty feestje zitten tattoo stiften en haarkrijt, zodat ze elkaar kunnen mooi maken en daarna een geweldige fotoshoot kunnen houden.

Zijn ze klaar met knutselen dan zitten er nog spelletjes bij in het juiste thema bij. Alles wat je nodig hebt zit in deze themakist. Je hoeft alleen zelf voor eten en drinken te zorgen.

Piraten speurtocht kinderfeestje

Het piraten kinderfeestje is een speurtocht. De kinderen krijgen een piraten bandana en een ooglap en wie wil kan geschminkt worden als stoere piraat. De speurtocht begint met het vinden van de schatkaart, langs de route doen jullie verschillende piraten spelletjes en aan het eind vinden ze een mooie schatkist. Ook bij dit kinderfeestje hoef je zelf alleen nog voor eten en drinken te zorgen.

Veel plezier!