Wij hebben ook een professionele lasergame set. Deze super moderne geweren hebben terugslageffect en houden je score bij. Ook kunnen we verschillende soorten spelletjes spelen, bijvoorbeeld een zombie apocalyps. Met deze guns komen we nu ook naar jouw eigen locatie toe. Het is erg leuk om in een bos te spelen, in een school, gymzaal of kantoorpand kan natuurlijk ook.

Kijk voor meer informatie op:

http://coolkinderfeestje.nl/feestjes/zapteam-lasertag/

Op deze manier vier je een coronaproof en toch begeleid lasergame kinderfeestje. Zoek een bos in de buurt waar vaak gespeeld wordt. Het is leuk als er wat dikkere bomen staan waar je achter kan schuilen en als er niet teveel bramen groeien, zodat je lekker kan rennen. Eigenlijk is dus bijna elk bos geschikt. Je kunt natuurlijk ook een binnenlocatie regelen, dan komen we daar naartoe.

Wij zorgen voor verschillende spellen en voor de instructie en begeleiding. Willen jullie als ouders graag meedoen? Dat kan, bij ons mogen twee volwassen begeleiders meespelen tegen het kindertarief. Opa’s en oma’s vinden het spel overigens ook erg leuk en mogen natuurlijk ook meedoen!