We krijgen vaak vragen over hoe een verhuur van een lasergame set in z’n werk gaat. Daarom een blogje waar we dat eens uitgebreid vertellen!

Klaarmaken van de lasergame set

De dag voordat jij jouw kist met laserguns komt ophalen laden wij alle batterijen op. We hebben daar hele grote laders voor, waar precies genoeg batterijen voor 12 laserguns in passen.

Vervolgens verwisselen we de oude batterijen in de guns met de vers opgeladen batterijen. Dat geeft ons meteen de mogelijkheid om elke gun even te controleren op schade en vuil, en om te testen of ze werken. We schieten er even mee, wisselen de standen en kijken of ze kunnen raken en geraakt kunnen worden.

Nu, in de corona periode ontsmetten we de guns met alcohol voordat we ze in de kist doen.

Daarna stoppen we de laserpistolen weer terug in de kist en tellen ze nog een keer goed na zodat er altijd 12 goed werkende en opgeladen guns in de kist zitten!

 

Ophalen van de feestkist

Als je bij ons aanbelt staat de kist al klaar in de gang. We leggen je dan even uit hoe alles werkt, tellen de spullen nog eens, nemen de borg van je aan en schrijven het nummer van je rijbewijs, paspoort of ID kaart bij je verhuur.

Als je de kist later weer terugbrengt doen we even een snelle check om te kijken of de guns nog werken en er geen schade is, en we tellen ze natuurlijk even. Dan krijg je je borg terug en zwaaien we je uit 🙂

 

 

Houden jullie wel eens borg in?

Schade komt eigenlijk vrijwel nooit voor. Een hele enkele keer is er een lasergame of accessoire kwijt, maar meestal worden die snel teruggevonden en opgestuurd of even langsgebracht. In die gevallen houden we de borg in totdat we het missende item terug hebben. De afgelopen zes jaar is het maar drie keer voorgekomen dat we borg echt moesten verrekenen met een schade. Als dat gebeurt, dan houden we de kosten van een vervangend item aan en kunnen we alsnog een deel van de borg terug storten.

Soms gaat een speakertje van een van de laserguns kapot, dat kunnen we makkelijk vervangen dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. De lasergun werkt dan gewoon, alleen hoor je niets 🙂 het heeft geen invloed op de borg, en na je verhuur repareren we de gun meteen zodat de volgende huurder er geen last van heeft!

Tijdens het lasergamen

Natuurlijk zijn we altijd telefonisch bereikbaar als er onverhoopt toch een probleem of verwarring is. We kunnen je per telefoon nog eens uitleggen hoe het werkt! Dus mocht je tijdens een verhuur vragen hebben, of er gaat iets kapot, bel dan meteen even en we helpen je verder!