Jungle kinderfeestje

Jungle feestje

Tijdens dit jungle kinderfeestje ga je bewegende jungle dieren knutselen met lichtgewicht klei en je gaat natuurlijk allerlei jungle spelletjes doen. 

In dit knutselpakket met jungle thema zit alles wat je nodig hebt. De knutselspullen, de knutsel handleiding, het draaiboek en ideeën voor Jungle spelletjes. Zo organiseer je super makkelijk een knutsel verjaardagsfeestje thuis!

Dit Jungle verjaardagsfeestje is leuk voor jongens en meiden van 6 tot en met 12 jaar en voor papa’s en mama’s!

Het Jungle feestje is ook te gebruiken voor een Freek feestje, een dieren feestje of een safari feestje!

Inhoud van het Jungle knutsel kinderfeestje

6 Mechaniekjes voor de bewegende diertjes 

Lichtgewicht klei in verschillende kleuren (blauw, rood, paars, groen, geel en twee neon kleuren), wiebeloogjes en chenille draad.

Duidelijke knutselhandleiding en een draaiboek

Ideeën voor Jungle spelletjes

Een dierenmasker voor een spelletje (konijnen- of uilenmasker <7 jaar; vleermuis voor 8+)

N

Bekijk ook de info over het voorbereiden hieronder!

Uitbreidingen

In dit knutsel pakket zit genoeg materiaal voor 6 kinderen. Voor €3,- p.p. kan je meer knutselmateriaal bijkopen als er meer dan 6 kinderen op je Jungle kinderfeestje komen.

Vind je het leuk om de jarige of alle kinderen te schminken dan kan je voor €2,50 een pakje schmink erbij bestellen.

Je kunt om de woonkamer snel te versieren toekan vlaggetjes en tafelkleed erbij bestellen. Ook kan je twee camouflage netten erbij huren voor €5. Deze netten moeten wel weer terug gebracht worden.

Ook papieren bekertjes, bordjes en cocktailprikkers met flamingo’s kan je mee bestellen. Met de cocktailprikkers kan je cupcakes versieren, zodat je heel makkelijk een traktatie in jungle thema kunt maken.

Je kunt het feestje ophalen in Wageningen.

Hoe lang duurt dit Jungle kinderfeestje?

Plan 2 tot 2,5 uur voor dit Jungle kinderfeestje. De kinderen zijn 45 minuten tot 1 uur bezig om de Jungle dieren te maken. Jongere kinderen zijn daarbij sneller dan oudere of geduldige kinderen. Verder is er dan tijd voor de Jungle spelletjes, de cadeautjes en wat lekkers.

Versier suggesties

Een kinderfeestje thuis is helemaal af als je de woonkamer versiert in het juiste thema.

Je kunt bij ons vlaggetjes, papieren bordjes, bekers en cocktailprikkers met flamingo’s erop bestellen of een toekan tafelkleed.

Ook kan je natuurlijk Jungle dieren knuffels of dekens met bijvoorbeeld een tijgerprint gebruiken om de woonkamer te veranderen in een Jungle. Of je leent kamerplanten bij de buren.

Heb je tijd dan kan je de versiering ook zelf knutselen.

Knutseltips:

  • Knip uit groen papier grote bladeren.
  • Maak een palmboom met bladeren van papier en vier rijen keukenrol als stam.
  • Maak een slang van papier door ringen te maken van stroken papier en die in elkaar te haken.

 

=

Dit is een koop kinderfeestje

Je hoeft het themapakket dus niet terug te brengen of terug te sturen.

 

Ophalen in Wageningen of verzenden

 

Je kunt het Jungle thema kinderfeestje ophalen in Wageningen. Het reserveringssysteem geeft een tijd aan op de ochtend van het kinderfeestje. Komt het beter uit om het knutselpakket feestje eerder op te halen, neem dan even contact met ons op. Dan maken we een andere afspraak. 

Tips

  • Vraag aan de ouders of iemand allergisch is voor een voedingsmiddel.
  • Ook als het weer niet zo lekker is, is het vaak fijn om ook een spelletje buiten te doen.
  • Laat de ouders ongeveer 2 weken voor het kinderfeestje weten wanneer het feestje is.
  • Breng met jonge kinderen de uitnodigingen samen rond te voet of op de fiets. Alle uitnodigingen in de brievenbus doen, vinden ze vaak erg leuk!
  • Vraag aan de ouders om kleding aan te doen die vies mag worden. Dat is fijn met buiten spelen en het kan zijn dat de klei vlekken geeft.

Ben je op zoek naar actieve kinderfeestjes,  creatieve kinderfeestjes of speurtocht kinderfeestjes dan kan je bij Cool Kinderfeestje heel voordelig een kinderfeestje kopen of huren. 

We hebben allerlei verschillende themakist kinderfeestjes voor jongens en meiden, zodat je heel makkelijk een geweldig creatief kinderfeestje of actief kinderfeest voor jouw zoon of dochter kunt organiseren.

Dit Jungle feestje, kan je ook gebruiken voor een Safari feestje of voor een dieren kinderfeestje, omdat je grappige dieren gaat knutselen. Je hoeft alleen de versiering aan te passen aan het thema van jullie verjaardagsfeestje.