Beauty feestje

Beauty kinderfeestje

Wil je een beauty feestje thuis vieren? Dat gaat heel makkelijk met dit knutselpakket. Alles wat je nodig hebt voor een creatief beauty feestje zit in deze themakist.

Je gaat tijdens dit beauty knutsel kinderfeestje een ketting ontwerpen met krimpfolie, een sieraden kistje versieren en je gaat spelletjes doen. Er zit ook haarkrijt en tattoo pennen in de beauty themakist, zodat jullie een super leuke fotoshoot kunnen houden!

In deze themakist zit een compleet knutsel kinderfeestje. Lees verder als je wilt weten wat er precies in dit knutselpakket zit.

Dit is een koop knutselpakket. Je hoeft dus niets terug te brengen.

Inhoud van het Beauty knutsel kinderfeestje

Draaiboek (pdf)

Handleiding ketting maken met krimpfolie (pdf)

Handleiding kleuren mengen (pdf)

Handleiding  spelletjes (pdf)

6 Sieradenkistjes, 4 kleuren verf, 6 kwasten, glitter stickers

4 Tattoo pennen en haarkrijt

Krimpfolie, kraaltjes en waxkoord

Stoepkrijt voor een spelletje

N

Lees hieronder wat je gaat doen!

Uitbreidingen

In dit knutselpakket kinderfeestje zit genoeg materiaal voor 6 kinderen. Voor €5 p.p. krijg je extra knutselmateriaal mee.

Wat ga je doen?

Je start het beauty feestje met het verven van de sieraden doosjes, zodat die tijd hebben om te drogen. Met de handleiding kleuren mengen  kunnen jullie met de vier kleuren uit de kist alle kleuren van de regenboog of pasteltinten maken.

Daarna maken jullie elkaar mooi met tattoo penen en haarkrijt. Jullie kunnen nu een geweldige fotoshoot houden. Dan is het tijd voor wat lekkers.

Daarna gaan jullie de ketting maken met krimpfolie. Maak eerst een ontwerp op papier. Ben je tevreden over het ontwerp dan teken je je ontwerp met potlood op het krimpfolie. Is het zoals je wilt dan kan je de lijnen met stift tekenen of meteen gaan inkleuren.

 

Als de kettingen klaar zijn is, kunnen jullie de sieraden doosjes versieren met de glitterstickers. En misschien is er nog tijd voor een spelletje. De handleiding voor de spelletjes zit ook in de feestkist.

 

Voorbereiding

Versier de woonkamer.
Zet de sieraden doosjes, verf, bordjes om verf te mengen en de kwasten op tafel. Leg iets over de tafel om de tafel te beschermen tegen de verf. De verf in het knutselpakket is plakkaatverf. Plakkaatverf is een stuk makkelijker te verwijderen dan acrylverf, maar kan wel vlekken geven.
Zet bordjes, bekers en de andere knutselspullen klaar, zodat je na het verven makkelijk kunt wisselen.
Bedenk welke spelletjes je wilt doen. Zet een spiegel neer of hang een spiegel op. Lukt dat niet dan kunnen ze tussendoor foto’s maken en die bekijken.
Zorg voor wat lekkers en iets te drinken.
=

Ophalen in Wageningen

Het Beauty knutsel kinderfeestje is een koop kinderfeestje.
Je hoeft het knutselpakket dus niet terug te brengen. Je kunt het feestje ophalen in Wageningen.
Tijdens het reserveren geeft het systeem een ophaaltijd. Komt het niet uit, bel of mail even dan maken we een andere afspraak.

De Uitnodigingen

Je kunt de uitnodigingen mee bestellen als je het beauty feestje besteld. Je kunt natuurlijk ook zelf uitnodigingen maken als jullie dat leuk vinden.