LightBattle lasergame set


Stoere laserguns met trilfunctie

De LightBattle lasergames voelen robuust en wat zwaarder aan waardoor ze een meer realistische spelervaring geven! Ze bieden een keus uit 4 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer. Hoe sterker het wapen, hoe vaker je moet herladen.

Wordt je geraakt of schiet je een wapen af, dan trilt de gun in je hand om de ervaring nog echter te maken en natuurlijk wordt je overdonderd met licht en geluidseffecten!

Je schiet op elkaars pistool, je hoeft geen hesjes, petjes of helmen op. De LightBattle guns kunnen ook van de zijkant en schuin van achteren geraakt worden, goed opletten dus!

Je kan met vier teams tegelijkertijd lasergamen.

Batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met volledig opgeladen batterijen. Die gaan zeker 6 tot 8 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.

Uitbreidingen

Optioneel kan je een setje Active Targets bijreserveren. Deze hebben een eigen aantal levens en zijn gemaakt om als vlag te worden ingezet. Omdat ze eigen levens hebben kunnen ze mooi veroverd worden.
vanaf €50,- per set

Inhoud feestkist

 • 12 LightBattle guns in een stoere kist
 • Gebruiksaanwijzing
 • Extra batterijen voor noodgevallen

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 1,-
  v.a. € 3,-
  v.a. € 6,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 0,-
  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 2,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-