LightBattle lasergame set


Stoere, lasergame guns

De LightBattle laserpistolen trillen als je schiet en als je geraakt wordt. Ze zijn niet zwaar, waardoor ze vanaf 7 jaar te gebruiken zijn.
Je moet je munitievoorraad goed in de gaten houden en regelmatig  herladen. De guns hebben 4 verschillende wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar moet je vaker herladen. Denk dus goed na voordat je van wapen wisselt!

Je kan met vier teams tegelijkertijd spelen.


Uitbreidingen


De Light Battle set is onder andere uit te breiden met speciaal voor deze geweren gemaakte targets. Deze targets moeten een aantal keer geraakt worden voordat ze veroverd zijn. Ze zijn dus ideaal als vlag.

Zie Lasergame Accessoires voor andere uitbreidingsmogelijkheden, zoals een lichtset, rookmachine en camouflagenetten om jouw arena helemaal compleet te maken!

Batterijen


Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen en een schroevendraaier in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
vanaf €45,- per set

Inhoud feestkist

 • 12 lasergeweren in een stoere kist
 • Gebruiksaanwijzing
 • Spelsuggesties
 • Extra batterijen en een schroevendraaier voor noodgevallen

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 0,-
  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-