Laser Strikers Los


Heb je minder dan 12 guns nodig?

We hebben ook losse Laser Strikers beschikbaar. Kies zelf hoeveel je er wil huren! 
Let op: Bij meer dan 8 guns is een kist van 12 stuks goedkoper.

De pistolen


De Laser Striker laserpistolen zijn licht en handzaam waardoor ze ook al voor jonge kinderen goed te gebruiken zijn! Ze bieden een keus uit 4 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer. Het is belangrijk om goed na te denken voor je van wapen wisselt.

Voor noodgevallen zit er een schild op deze laserguns. Als je dat inschakelt, loop je een minuut lang minder schade oploopt als je geraakt wordt. Handig als er opeens een heleboel vijanden voor je neus staan!

De LaserStrikers hebben een ongelimiteerde voorraad munitie, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Je schiet op elkaars pistool, je hoeft geen hesjes, petjes of helmen op. Gewoon lekker vrij in het bos rondrennen dus!

Je kan met vier teams tegelijkertijd lasergamen.

Batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met volledig opgeladen batterijen. Die gaan zeker 6 tot 8 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.

vanaf €5,- per lasergun

Inhoud feestkist

 • losse laserpistolen in een stoere kist
 • Gebruiksaanwijzing
 • Extra batterijen voor noodgevallen

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 0,-
  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-