Laser Striker Lasergame Set


Sterke en snelle laserpistolen

De Laser Striker laserpistolen zijn licht en handzaam en voor alle leeftijden geschikt. We verhuren deze geweertjes ook vaak aan middelbare scholen en aan studenten.

De laser strikers bieden een keus uit 4 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar schiet ook iets langzamer. 

Voor noodgevallen zit er een schild op deze laserguns. Als je dat inschakelt, loop je een halve minuut lang minder schade op als je geraakt wordt. Handig als er opeens een heleboel vijanden voor je neus staan!

De LaserStrikers hebben een ongelimiteerde voorraad munitie. Je schiet op elkaars pistool, je hoeft geen hesjes, petjes of helmen op. Gewoon lekker vrij in het bos rondrennen dus!

Je kan met twee, drie of vier teams lasergamen. Je eigen teamleden kan je gelukkig niet raken.


Uitbreidingen

Meer guns nodig? Geen probleem, wij hebben meer dan 100 Lasergame geweren.

Een middag lasergamen met de LaserStrikers kan nog spannender worden met een set van twee ITS'sen, die  je kunt instellen als dokter, bom of bewaker. Ook Laser Targets zijn leuk erbij omdat ze bijvoorbeeld te gebruiken zijn als vlag. Een set van 2 ITS’en kost 5 euro, de targets 1 euro per stuk.

Zie  Lasergame Accessoires voor meer vette extra's! Zoals een rookmachine, lichtset en camouflage netten.

Batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen en een schroevendraaier in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee. 

Wij versturen dit feestje helaas niet.vanaf €40,- per set

Inhoud feestkist

 • 12 lasergame pistolen in een stoere kist
 • Gebruiksaanwijzing
 • Spelsuggesties
 • Extra batterijen en een schroevendraaier voor noodgevallen
Extra Laser striker pistolen zijn los bij te bestellen.

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 0,-
  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
Voor 1 euro per stuk, kan je bij de laser strikers of de assault strikers targets bij bestellen. Als je op een target schiet, krijgt hij de kleur van jouw team. Hierdoor zijn de targets heel leuk als vlag te gebruiken.

Spelvormen met een target: 
1. Je kunt een teamlid 'president' maken. De president draagt een target. Doel is om jouw president te beschermen en de president van het andere team te raken. Het team dat de president van het andere team raakt wint.
2. Vlag veroveren: Elk team heeft een target. Je legt het target op een strategische plaats neer, zodat hij niet van veraf is te raken (hij moet wel zichtbaar zijn, als het andere team hem niet kan raken is het niet leuk). Het team dat de vlag van het andere team verovert, heeft gewonnen.
3. Verstop zelf een target ergens in het midden van het speelveld. Beide teams starten bij hun basis en gaan op zoek naar de vlag. Wie als eerste de vlag veroverd heeft, heeft gewonnen.
4. Dit spel is vooral geschikt voor oudere kinderen, omdat het alleen werkt als iedereen eerlijk speelt: In het speelveld hang je een aantal targets op. Elk target heeft een aantal punten. De teams kunnen punten verdienen door de targets te veroveren. Eenmaal veroverd moeten ze verdedigd worden.
Het team met de meeste punten wint. Als je af bent, ga je naar de spelleiding. Elke keer dat je af bent, gaan er punten af. Het team met de meeste punten wint. 

Andere leuke spellen om te spelen:
- Death match: Twee, drie of vier teams strijden tegen elkaar tot een team volledig is uitgeschakeld. Omdat het leuker is om te spelen dan om aan de kant te zitten, spreken wij meestal af dat als je af bent, je naar de spelleider gaat. Na een halve minuut mag je weer verder spelen. De spelleider noteert de teamkleur, zodat je aan het eind van het spel weet welk team gewonnen heeft.
- The hunger games/free for all: Bij dit spel worden vooraf geen teams gemaakt. Als je The hunger games speelt, mogen de deelnemers natuurlijk besluiten om teams te maken, maar pas op: je teamleden kunnen zich ook tegen je keren!
Omdat twee mensen met dezelfde teamkleur elkaar niet kunnen raken, mag je tijdens dit spel van teamkleur wisselen.
De speler die het langs blijft leven heeft gewonnen. Ook bij dit spel kan het erg lang duren voordat iedereen af is. Daarom spreken wij ook bij dit spel meestal af dat je naar de spelleider gaat als je af bent. De spelleider noteert de namen. Staan er drie spelers bij de spelleider en komt er nog iemand bij dan mag de eerste speler weer verder spelen. De speler die als laatste af is, heeft gewonnen.