Assault Striker Lasergame Set


Stoere, grote lasergame geweren

De Assault Striker lasergeweren zijn zo groot dat je ze met twee handen vast moet houden. Gelukkig zijn ze niet zwaar, dus bruikbaar voor iedereen! Ze bieden een keus uit 5 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar ook iets trager. Je munitie moet je regelmatig herladen. 
Je kan met twee, drie of vier teams spelen. Je teamleden kunnen niet geraakt worden.

Voor noodgevallen zit er een schild op deze blasters, dat een halve minuut lang zorgt dat je minder schade oploopt als je geraakt wordt. Ideaal als de vijand je in de val heeft gelokt! Maar zet je schild slim in, want nadat je hem hebt gebruikt, doet hij het 3 minuten niet.

Voordat je kan schieten activeer je het geweer met de vingerafdruk scan.
Je schiet op elkaars geweer. Je hoeft dus geen vesten of hoofdbanden aan, waardoor je lekker rond kunt rennen.

Uitbreidingen


Meer guns nodig? Dat kan. Wij hebben ruim 40 Assault strikers en 70 Laser strikers (combineerbaar).

Voor extra spelopties kan je een set ITS'sen erbij huren. Die kan je instellen als dokter, bewaker of als bom.
De Assault Strikers zijn ook uit te breiden met speciaal voor deze geweren gemaakte Refractor Launchers. Die klik je op je geweer om er een megasterke raketwerper van te maken, door de kracht is deze uitbreiding alleen leuk voor tieners en studenten.

Zie  Lasergame Accessoires voor meer extra's! Zoals targets, een rookmachine, lichtset en camouflage netten.

Batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen en een schroevendraaier in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee. 

Wij versturen onze lasergame sets helaas niet.

vanaf €50,- per set

Inhoud feestkist

 • 12 grote lasergeweren in een stoere kist
 • Gebruiksaanwijzing
 • Spelsuggesties
 • Extra batterijen en een schroevendraaier voor noodgevallen
Extra Assault strikers zijn los bij te bestellen

Optioneel bij te bestellen

  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 1,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 0,-
  v.a. € 0,25,-
  v.a. € 5,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
  v.a. € 10,-
De Assault striker en de Laser striker set kan je voor 5 euro uitbreiden met een set van 2 ITS’en. Elk team heeft een eigen ITS. Wil je met 4 teams spelen, neem dan even contact op, vaak hebben we nog een extra setje ITS’en op voorraad.

Spelsuggesties met ITS:
De doktersstand is erg leuk voor alle leeftijden:  Als je bijna af bent, ren je naar je dokter om je levens aan te vullen. Je schiet op de ITS en je levens worden aangevuld.
De dokter is ook heel leuk om te combineren met de verschillende spellen die je met de targets (zie laser strikers) kunt spelen.
Voor kinderen vanaf 10 jaar (of voor kinderen die al vaker met de lasergames gespeeld hebben) is ook de bom goed inzetbaar. Je kunt de bom plaatsen bij je vlag. Komt het andere team te dicht bij je vlag, dan schiet je op de bom en dan is iedereen van het andere team af. Gelukkig kan de bom alleen het vijandelijke team raken!
Voor nog iets oudere of meer ervaren spelers is de derde stand (de bewaker) van de ITS ook leuk. Stel de bewaker in om je vlag te bewaken. Of plaats de bewakers halverwege het speelveld. Zo is het een stuk moeiljker om de vlag van de tegenpartij te bereiken!

Bij de assault strikers kan je ook een set van twee raketwerpers huren. Die klik je aan een geweer, waardoor je van de assault striker een raketwerper maakt. Deze stand is erg sterk; dus vooral leuk voor tieners en volwassenen.

Andere accessoires die je bij de lasergames kunt bestellen zijn: gratis oorkondes, targets (1 euro per stuk); camouflage netten (5 euro voor twee netten); een pakket met verschillende lampen op stroom (10 euro); een rookmachine (10 euro); stroboscoopjes op batterijen (1 euro p. st.) en een draadloze geluidsbox (10 euro).

Let op: De rookmachine kan het brandalarm af laten gaan.

Tips: 
- Spelen in een bos is super gaaf. 
- Bouw eerst een basis met stokken en doeken.
- Zoek een locatie waar de bodem niet bedekt is met kleine struiken en bramen.
- Bij (mot)regen kunnen de lasergame geweren niet buiten gebruikt worden. Gaat het regenen, berg de pistolen dan op en speel even een ander spel, bijvoorbeeld verstoppertje. Of verzin samen een spel.
- Het is ook heel spannend om in de schemering te spelen. 
- Bij slecht weer voorspelling kan je een gymzaal huren en deze ombouwen tot indoor arena met de gymtoestellen. Dat vinden de kinderen ook erg leuk.
- Let wel op dat, waar je ook speelt, de speelomgeving veilig is.