AssaultStriker Set 10st.


Een set van 10 Assault Striker geweren

Deze lasergames zijn zo groot dat je ze met twee handen vast moet houden. Gelukkig zijn ze niet zwaar, dus bruikbaar voor iedereen! Ze bieden een keus uit 5 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar ook iets trager. Je munitie moet je regelmatig herladen en je kan met vier teams tegelijkertijd spelen. 

Voor noodgevallen zit er een schild op deze blasters, dat een halve minuut lang zorgt dat je minder schade oploopt als je geraakt wordt. Ideaal als de vijand je in de val heeft gelokt!

Voordat je kan schieten activeer je het geweer met de vingerafdruk scan en daarna kan je helemaal los gaan. 

Uitbreidingen

Voor extra spelopties kan je een set ITS'sen erbij  huren. Die kan je instellen als dokter, bewaker of als bom.
De Assault Strikers zijn ook uit te breiden met speciaal voor deze geweren gemaakte Refractor Launchers. Die klik je op je geweer om er een super sterke raketwerper van te maken. 

Zie  Lasergame Accessoires voor meer mooie extra's! Zoals een rookmachine, lichtset en camouflage netten.

Batterijen

Al onze lasergame sets worden geleverd met opgeladen batterijen. Die gaan zeker 4 tot 6 uur mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze leeg gaan. En mocht er dan toch een geweer gek doen, dan hebben we altijd een bakje met extra batterijen in de kist gedaan zodat je onbezorgd kan gamen.
Wil je langer dan 4 tot 6 uur spelen, bv. bij meerdaagse verhuur of bij een evenement, laat het ons dan even weten. We geven dan extra opgeladen batterijen en een oplader mee. 
vanaf €45,- per set

Inhoud feestkist

  • 10 lasergeweren in een stoere kist
  • Gebruiksaanwijzing
  • Spelsuggesties
  • Extra batterijen en een schroevendraaier voor noodgevallen